Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
ženy

Sběrná kniha
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
ženy
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ženy

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

287 Kč
Ach, ty Češky!

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

269 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Alžběta II.
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
ženy

Alžběta II.

539 Kč
Dům v Bretani
(20x)
Je možné začít ve zralém věku druhý život?
ženy
Ukázky

Dům v Bretani

242 Kč
Domov je místo, odkud tě nevyhodí
Autorka, lékařka a pěstounka, na internetových diskusích známá pod jménem MACEŠKA, připravila ke druhému vydání pokračování příběhů o životě svých přijatých i biologických dětí.
ženy

Domov je místo, odkud tě nevyhodí

179 Kč
Má léta u Diora

Suzanne Lulingová byla jednou z výjimečných osobností Diorova nejužšího týmu. Právě ona měla rozhodující podíl na vzestupu tohoto módního domu a jeho věhlasu doma i v zahraničí.

ženy

Má léta u Diora

269 Kč
Pamatuješ, mami?
...v šedesátých letech lidé z Lidic, ti, co přežili, přijeli na návštěvu do Soch, podívat se na stejně tragické přeživší… Jenže ta jejich vesnice byla jediná v celých Čechách, se kterou zacházeli tak tvrdě, takže ji média velmi hýčkají...
ženy

Pamatuješ, mami?

257 Kč
To jsem já, Františka
(1x)
Napsala jsem knihu. Jmenuje se: To jsem já, Františka. Stvořila jsem knihu, aniž bych po tom bytostně toužila. Pár nakladatelů, jež mě k tomu vyzvali, jsem v nedávné minulosti s díky odmítla.
ženy

To jsem já, Františka

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>