Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
historické osobnosti

Vlčice - 11%
Vlčice, tak se v Anglii přezdívá sedmi královnám, jež vládly od XII. století až po éru Tudorovců, která začala na konci XV. století. Tyto panovnice vynikaly velkou inteligencí, měly vnitřní mužskou sílu, vyvolávaly divoké reakce.
historické osobnosti

Vlčice

269 Kč
239 Kč
Vratislav - První král Čechů - 11%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
historické osobnosti
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

403 Kč
358 Kč
Elon Musk - 11%
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
historické osobnosti

Elon Musk

395 Kč
351 Kč
Alžběta II. - 11%
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
historické osobnosti

Alžběta II.

539 Kč
479 Kč
Václav Malý: rozhovory - 11%
Václav Malý se většině z nás propojuje s rokem 1989, s jeho první otevřenou modlitbou na rozlehlé Letenské pláni a s naprosto nekompromisními postoji v době totality.
historické osobnosti

Václav Malý: rozhovory

224 Kč
199 Kč
Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845 - 11%

Leden roku 845. Mnoho let před příchodem Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. Válka s Franky se blíží. Na nebezpečnou cestu do východofranské říše se vydává 14 českých knížat, aby se dala pokřtít. Kdo je vedl, a proč o nich české kroniky mlčely?

historické osobnosti

Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845

143 Kč
127 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
historické osobnosti

Prosím stručně

89 Kč
Géniové XX. století Kniha třetí - 11%
Přední popularizátor vědy Karel Pacner přiblížil v monumentální encyklopedické knize českému čtenáři skutečné hybatele dějin, tedy vědce a objevitele a zároveň srozumitelně vyložil samotnou podstatu objevů, mezí než patří defibrilátor, nanotechnologie, internet, transplantace či balistické rakety.
historické osobnosti

Géniové XX. století Kniha třetí

314 Kč
279 Kč
Tomáš Garrigue Masaryk - 11%
Nahlédněte do života prvního československého prezidenta ve výpravné publikaci. Tomáš Garrigue Masaryk je osobnost, která se nesmazatelně zapsala nejen do našich dějin. Tato unikátní publikace mapuje jeho život, ale i dobu, ve které žil.
historické osobnosti

Tomáš Garrigue Masaryk

621 Kč
552 Kč
Toulky českou minulostí speciál Karel IV. - 11%
33 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali velikánu české historie Karlu IV.
historické osobnosti

Toulky českou minulostí speciál Karel IV.

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 110 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>