Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2017

Škola Malého stromu - 11%
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
239 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi - 6%
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
199 Kč
Maigret - Noc na křižovatce

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

Maigret - Noc na křižovatce

179 Kč
Nepohřbený rytíř - 11%
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.

Nepohřbený rytíř

269 Kč
239 Kč
Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy - 11%
První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu.

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

161 Kč
143 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Nesmírný - 11%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

Nesmírný

323 Kč
287 Kč
Nové hrůzostrašné pohádky - 11%
Tato výpravná sbírka pohádkových příběhů má svého předchůdce v audioknihách Hrůzostrašné pohádky a Hrůzostrašné pohádky podruhé.

Nové hrůzostrašné pohádky

215 Kč
191 Kč
Paní jezera - 11%
Had Uroboros se zakousl do vlastního ocasu. Něco končí, něco začíná...

Paní jezera

359 Kč
319 Kč
Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je název povídky, podle které byl natočen stejnojmenný film režiséra Davida Finchera. Audionahrávka obsahuje další dvě povídky - Myslí si, že je báječný a Polapený stín.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 244 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>