Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017
sport a fitness

Běháme po Praze a okolí - 20%
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km.
sport a fitness
Ukázky

Běháme po Praze a okolí

139 Kč
111 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
sport a fitness
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Krasobruslení - 20%
Mistryně republiky v tancích na ledě připravila jedinečnou publikaci nejen pro výkonnostní sportovce a trenéry, ale rovněž pro nejširší okruh zájemců o tento krásný sport.
sport a fitness
Ukázky

Krasobruslení

149 Kč
119 Kč
Běhání - 20%
Publikace je určena pro běžce s určitými zkušenostmi, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti. Kniha tematicky navazuje na titul Jogging a u čtenáře předpokládá, že již běhá pravidelněji a systematičtěji.
sport a fitness
Ukázky

Běhání

97 Kč
78 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
sport a fitness
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3