Nejprodávanější tituly - prosinec 2017
počítače

Programujeme pro Android - 20%
Druhé vydání úspěšné knihy přináší navíc sekci popisující kompletní vývoj funkční aplikace, ve které si čtenář vyzkouší většinu probíraných témat a může si tak danou problematiku osahat a vyzkoušet.
počítače
Ukázky

Programujeme pro Android

297 Kč
238 Kč
Internet a proměny práva - 6%
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
336 Kč
Ponořme se do Python(u) 3
Mark Pilgrim se nesmazatelně zapsal do povědomí pythonovské komunity už svojí knihou „Dive Into Python“, ve které originálním a nezapomenutelným způsobem přiblížil čtenářům osobitý styl programování v tomto jazyce.
počítače

Ponořme se do Python(u) 3

359 Kč
Formát
Kniha prozkoumává rozsáhlé možnosti formátu – parametru, který má zásadní význam na přijetí produktu zákazníkem.
počítače

Formát

206 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Excel 2007 v příkladech - 20%
Druhé vydání úspěšného bestselleru známého českého odborníka na kancelářské programy. Autor má velké praktické zkušenosti s vyučováním Excelu, a to jak na střední škole, tak v kurzech pro uživatele počítačů z praxe.
počítače
Ukázky

Excel 2007 v příkladech

160 Kč
128 Kč
eGovernment bezpečně - 20%
Ať už jste občanem, který se o elektronický styk s úřady zajímá, student oborů veřejné správy či přímo ve státní správě přímo pracujete a přicházíte do styku s úřady prostřednictvím nejmodernějších technologií, internetu a elektronické korespondence.
počítače
Ukázky

eGovernment bezpečně

223 Kč
178 Kč
Genetické algoritmy a genetické programování - 20%
Kniha je vhodnou pomůckou pro vysokoškolské studenty technických, přírodovědných a ekonomických směrů, ale vzhledem k obrovské šíři aplikací evolučních algoritmů je určena i širokému spektru manažerů, odborníků a specialistů.
počítače
Ukázky

Genetické algoritmy a genetické programování

181 Kč
145 Kč
Myslíme objektově v jazyku Java - 20%
Tato kniha provede čtenáře krok za krokem světem objektového programování a naučí jej doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Myslíme objektově v jazyku Java

594 Kč
475 Kč
Word 2007 - 20%
Nechcete-li zůstat pozadu a chcete nejen poznat všechna zákoutí nejnovější verze nejoblíbenějšího textového editoru současnosti, ale naučit se je beze zbytku a zaváhání používat, pak neváhejte, nestůjte stranou a nechte se vést jedinečným průvodcem.
počítače
Ukázky

Word 2007

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>