Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017

Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

198 Kč
Boss Babiš
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
Průmysl lži
(18x)
Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tahle kniha přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje.
Ukázky

Průmysl lži

159 Kč
Případ Ewy Morenové - 30%
(6x)
Okolí je šokované, poté co byl učitel Arnold Maager usvědčen z vraždy své žákyně. Podle všeho to vypadá, že dívka byla těhotná a otcem dítěte měl být právě Maager. ..
Ukázky

Případ Ewy Morenové

189 Kč
132 Kč
Sedmá funkce jazyka
(5x)
Kdo uloupil dokumenty z aktovky Rolanda Barthese, kterého právě přejel náklaďák? Sémanticko-lingvistická detektivka.
Ukázky

Sedmá funkce jazyka

248 Kč
Záludné léto
(5x)
Když se ve vesnici Rushpool začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, zda se na zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
Ukázky

Záludné léto

198 Kč
Vzpoura goliardů - 30%
(2x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
Ukázky

Vzpoura goliardů

199 Kč
139 Kč
Africká zima
(6x)
Tomáš Šebek přináší jedinečný pohled na místa, o nichž se z médií nedozvíte.
Ukázky

Africká zima

145 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Muž, který hledal svůj stín
(5x)
Pátý díl série Milénium. Lisbeth navštíví Holger Palmgren a oznámí jí, že obdržel dokumenty vrhající nové světlo na bezpráví, které na ní páchali v dětství.
Ukázky

Muž, který hledal svůj stín

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>