Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2017

Úsměvy smutných mužů
(10x)

Když spadnete na dno, nezbývá než se odrazit směrem vzhůru. Místy úsměvné, místy drsné zápisky z protialkoholní léčebny.

Ukázky

Úsměvy smutných mužů

192 Kč
Království meče
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové, někdejší johanita, jehož jediným majetkem je jeho meč, vynikající kůň, statečnost a umění boje, stojí věrně ve službách krále Jana.
Ukázky

Království meče

199 Kč
Modlitba za Černobyl
(5x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.
Ukázky

Modlitba za Černobyl

229 Kč
Nikdykde
(4x)
Román Nikdykde, vydaný poprvé v roce 1997, ohlásil příchod velkého talentu a stal se etalonem pro všechny další městské fantasy. V následujících letech vyšel v několika verzích, jak britských, tak upravených pro Američany.
Ukázky

Nikdykde

179 Kč
Pohyblivý písek
V lednu 2014 mi byla diagnostikována rakovina. Kniha Pohyblivý písek ale kupodivu není o smrti a zkáze, ale o tom, co to je lidská bytost.
Ukázky

Pohyblivý písek

199 Kč
Sběrná kniha
(2x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti.
Ukázky

Sběrná kniha

150 Kč
Zlomené srdce
(1x)
Dojela na odlehlou pobřežní vyhlídku, zaparkovala, zahodila klíčky a už ji nikdy nikdo nespatřil. Nezanechala po sobě jedinou stopu.
Ukázky

Zlomené srdce

399 Kč
Slepá mapa
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
Američtí bohové
(2x)
Městská fantasy z pera Neila Gaimana. Autor konfrontuje instantní bohy nové doby s hluboko uloženými bohy archetypálními.
Ukázky

Američtí bohové

179 Kč
Hyperion
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
Ukázky

Hyperion

248 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>