Nejprodávanější Kniha - prosinec 2017

Město a klášter
(2x)
Studie se věnuje problematice působení řeholních institucí a zkoumá různé formy interakce mezi konventní komunitou a městskou společností.

Město a klášter

206 Kč
Městský obvod Plzeň 2-Slovany
"Fotografická" procházka po dalším plzeňském obvodě, historické i současné snímky. Kniha volně navazuje na předchozí dvě publikace - "Městský obvod Plzeň 4" (2015) a "Městský obvod Plzeň 3" (2016).

Městský obvod Plzeň 2-Slovany

314 Kč
Miluj svůj život – Ilustrované vydání
Své tělo můžete uzdravit tak, že vydáte pozitivní energii při práci se svou myslí. Autorka vysvětluje, jak limitujeme své myšlení a názory a tím vytváříme ve své hlavě zárodky a příčiny nemocí.

Miluj svůj život – Ilustrované vydání

323 Kč
Možná přijde i diktátor
Internet nám měl přinést víc svobody, a zatím jí skoro nepozorovaně, krok za krokem ubývá. Návrat diktatury a "ruských pořádků", v nichž všechno je možné a nic není jisté, už není utopie, ale reálná hrozba. V politice se prosazují lháři a demagogové.

Možná přijde i diktátor

89 Kč
Mrzout
Dědek mrzout nadává na svět. Hlavní hrdina této knihy je mrzout. Ne, on je něco víc, on je Mrzout.
Ukázky

Mrzout

223 Kč
Můj život s lidovou muzikou
Kniha přibližuje profesní i soukromý život významného západočeského folkloristy Zdeňka Bláhy, pro něhož se folklor a lidová muzika staly celoživotním posláním, radostí a láskou.

Můj život s lidovou muzikou

268 Kč
Múza
(2x)
Román Múza je novou knihou anglické spisovatelky Jessie Burtonové, jejíž předchozí kniha Miniaturista se stala světovým bestsellerem, prodalo se přes milion výtisků, byla přeložena do 37 jazyků a stala se knihou roku 2014.
Ukázky

Múza

322 Kč
Myšlenky moudrosti
(1x)
Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.

Myšlenky moudrosti

169 Kč
Nahlédnutí do středověku
Větší část knihy spojuje poznání, že mnohé ve středověku bylo jinak, než by se na první pohled zdálo.

Nahlédnutí do středověku

387 Kč
Ne pro zisk
Kniha známé americké filosofky Marthy Nussbaumové je obhajobou humanitního vzdělání, jež je v západních společnostech stále více pod tlakem ekonomických imperativů a komercionalizace.

Ne pro zisk

176 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>