Nejprodávanější Kniha - prosinec 2017

Nevycházej po setmění
(1x)
Devítiletá Amelie zmizí a najde se jen její mobil, vyzvánějící v kontejneru.

Nevycházej po setmění

314 Kč
Nová generace 2 - Odpor
Enterprise-E je po všech opravách konečně schopná znovu vyletět do vesmíru. S odchodem prvního důstojníka Williama Rikera a poradkyně Deanny Troi musí kapitán Picard vybrat náhradu za své dva nejbližší poradce.

Nová generace 2 - Odpor

232 Kč
Objevování dítěte
(1x)
Systém montessoriovské pedagogiky je tu představen jako výsledek autorčina hledání a ověřování nejvhodnějšího způsobu vzdělávání malých dětí nejen ve školách a předškolních zařízeních, ale také v rodině.

Objevování dítěte

386 Kč
Objevujeme svět! Rodina
(1x)
Máš tak velkou rodinu, že už se ve všech těch babičkách, strýčcích, tetičkách, bratrancích a sestřenicích ani nevyznáš? A co takhle se to naučit pěkně od začátku!

Objevujeme svět! Rodina

224 Kč
Obsahuji davy
(1x)
Přelomové, nádherně poučné a velmi zábavné pojednání o nejzásadnější revoluci v biologii od dob Darwina - pohled na svět „očima mikroba“, který odhaluje kouzelný a radikálně přestavěný obraz života na Zemi.

Obsahuji davy

359 Kč
Od Laurinky k Jaguaru
Někomu se vůně benzinu ihned spojí s představou automobilu. Někoho neponechá v klidu nablýskaný vůz ladných tvarů a s někým cloumá už pouhý charakteristický zvuk určitých aut. Někdo stojí v němém úžasu při pohledu na spletitý mechanismus motoru.

Od Laurinky k Jaguaru

314 Kč
Od omylů k nadějím
Čtrnáct kroků Federálního shromáždění k demokracii za účasti poslanců Československé strany socialistické (listopad 1989 – květen 1990).

Od omylů k nadějím

297 Kč
Otrok
(2x)
Život není dokonalý a každý zažíváme mnoho těžkých chvil. Možná i takový má být. Možná právě kvůli tomu máme prostředky, abychom těžkým momentům čelili: sílu, která nám pomáhá postavit se porážkám, možnost svobodně zareagovat na to, co se děje.

Otrok

198 Kč
Paci, paci, pacičky
(2x)
Paci, paci, pacičky = báječně vyprávěná léta pod psa. Více či méně autobiografických próz, které se více či méně satiricky či nostalgicky ohlížejí za dobou před listopadem 1989.

Paci, paci, pacičky

224 Kč
Paměť a dějiny č. 2/2017
Předkládané číslo Paměť a dějiny se věnuje válečnému období. Z článků čísla lze vyzdvihnout zejména studii Pavly Plaché Múzy v Ravensbrücku. V ženském koncentračním táboře Ravensbrück byly zakázány jakékoli kulturní aktivity.

Paměť a dějiny č. 2/2017

68 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>