Nejprodávanější tituly - únor 2017
dům a zahrada

Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
dům a zahrada

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech - 20%
Chtěli byste žít v pasivním domě, ale bojíte se, že nebudete moci otvírat okna? Nevíte zda vám nebude vadit vzduchotechnika? A co teprve stavba a projekt? Na tyto otázky vám odpoví přímo lidé žijící v pasivních a nízkoenergetických domech.
dům a zahrada
Ukázky

Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech

339 Kč
271 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy - 11%
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
dům a zahrada

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
207 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
dům a zahrada

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Zdravý pes - 11%

Psi mají pověst nejlepších přátel člověka a jejich popularita mezi lidmi neustále stoupá. V knize najdete podrobné návody, překvapivé tipy a triky i náhledy do psí mentality.

dům a zahrada

Zdravý pes

269 Kč
239 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
dům a zahrada

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
dům a zahrada
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
dům a zahrada
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Technická zařízení budov v praxi - 20%
Komplexně pojatá publikace, která shrnuje vše důležité o technických zařízeních budov a vyzdvihuje podstatné poznatky tohoto oboru pro stavební praxi.
dům a zahrada
Ukázky

Technická zařízení budov v praxi

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 67 položek
1 2 3 .. 7 > >>