Nejprodávanější tituly - únor 2017
počítače

CyberCrime
Kniha CyberCrime obsahuje technické části, které čtenářům pomohou orientovat se ve světě malware, phishingu, darknetu, botnetů a dalších, pro ne zcela technicky zaměřeného uživatele matoucích a odstrašujících pojmů.
počítače

CyberCrime

359 Kč
OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Báječný svět elektronického podpisu
Kniha Jiřího Peterky "Báječný svět elektronického podpisu" je psána pro lidi, kteří chtějí (či musí) používat elektronický podpis, chtějí mu rozumět, ale současně nepotřebují být odborníky na kryptografii.
počítače

Báječný svět elektronického podpisu

359 Kč
Adobe InDesign CC - 11%

Praktický průvodce nejnovější verzí přímo od tvůrců InDesignu CC. Vyzkoušejte si, jak snadné je vytvářet vlastní dokumenty, pracovat s typografickými efekty, inteligentním formátováním a dalšími nástroji nejnovější, cloudové verze InDesignu.

počítače

Adobe InDesign CC

621 Kč
552 Kč
Výkonnost open source aplikací
Kniha Výkonnost open source aplikací obsahuje dvanáct případových studií, jejichž autoři popisují řadu metod a triků vedoucích ke zlepšení výkonu.
počítače

Výkonnost open source aplikací

269 Kč
Internetový marketing - 11%
Chcete přilákat nové kupující na e-shop či znát efektivitu svých marketingových akcí?
počítače

Internetový marketing

449 Kč
399 Kč
1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10 - 11%
Nechcete složitě a zdlouhavě hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svůj systém vyladíte na maximum?
počítače

1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 10

314 Kč
279 Kč
Adobe Photoshop CC - 11%
Praktický průvodce nejnovější verzí přímo od tvůrců Photoshopu.
počítače

Adobe Photoshop CC

621 Kč
552 Kč
CSS3 - 11%
Hledáte snadný způsob, jak stránky oživit působivými vizuálními efekty? Chcete měnit vzhled webové prezentace bez zdlouhavého kódování? S CSS3 a vhodným návrhem snadno proměníte nudný web v poutavé dílo.
počítače

CSS3

359 Kč
319 Kč
Jak na Internet - 11%
Od roku 2012 sdružení CZ.NIC, správce domény CZ, připravuje osvětový seriál Jak na Internet. Více jak 100 krátkých dvouminutových videí přináší rady a tipy, jak obstát a bezpečně přežít ve svetě Internetu a technologií s ním spojených.
počítače

Jak na Internet

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 39 položek
1 2 3 4 > >>