Nejprodávanější audioknihy ke stažení - únor 2017
detektivky

Ve službách zla - 20%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky
Ukázky

Ve službách zla

299 Kč
239 Kč
Kroky vraha - 20%
(1x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Byla to náhoda nebo měl vrah spadeno na někoho jiného? Sympatický inspe
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

199 Kč
159 Kč
Paganiniho smlouva - 20%
(2x)
Jak spolu souvisí smrt dívky utopené na suchu a podivně oběšeného muže? Komisař Joona Linna se ve svém druhém případu dostává na stopu nelegálního obchodu se zbraněmi.
detektivky
Ukázky

Paganiniho smlouva

299 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 20%
(10x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

299 Kč
239 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze ve formátu MP3.
detektivky
Ukázky

Deset malých černoušků

279 Kč
Syn lovce medvědů - 20%
Kouzlo všech Májovek. Pravdivost, nespoutanost, fantazie, energie, adrenalin a především "láska k bližnímu svému".
detektivky
Ukázky

Syn lovce medvědů

348 Kč
278 Kč
Plzeňské mordy - 20%
Úvodní příběh audioknižní řady Letopisy královské komory, odehrávající se v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského, je zasazen do města Plzně.
detektivky
Ukázky

Plzeňské mordy

249 Kč
199 Kč
Brouk - 20%
(1x)
Během oslav pohanského svátku Johannus na finském ostrově Ukko Kokko náhle zmizí dívka a několik hodin po ní mladý muž. Utopila se? Ublížil jí? Vytratili se spolu? Pomoc při hledání svědka nabízí Elen Jollyová .
detektivky
Ukázky

Brouk

249 Kč
199 Kč
Katyně - 20%
(1x)

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST!

detektivky
Ukázky

Katyně

299 Kč
239 Kč
Králův dluh - 20%
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Králův dluh

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>