Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2017
detektivky

Kritik - 11%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky

Kritik

269 Kč
239 Kč
Kroky vraha - 11%
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
319 Kč
Maigret a jeho mrtvý - 11%

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

detektivky

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
239 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky

Ve službách zla

350 Kč
311 Kč
Krotitel - 11%
(2x)

Když se zrodí zlo, kolika osudů se dotkne? Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy.

detektivky

Krotitel

269 Kč
239 Kč
Králův dluh - 11%
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky

Králův dluh

314 Kč
279 Kč
Sova - 11%
(2x)
Poslechněte si druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl!
detektivky

Sova

296 Kč
263 Kč
Znamení rožmberské růže - 11%
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky

Znamení rožmberské růže

314 Kč
279 Kč
Složka 64 - 11%
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.
detektivky

Složka 64

296 Kč
263 Kč
Stalker - 11%
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.
detektivky

Stalker

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>