Nejprodávanější audioknihy ke stažení - únor 2017

Cesty z pořadů Láska za lásku - 6%
(2x)
Výběr z rozhlasových pořadů Láska za lásku. Uslyšíte: Láska za lásku - Vzpomínání - Nůše trávy - První cesty - Běh života - Kam sahá paměť - Dědové - Dům - Hruška - Cesta do školy - Cesta ze školy - Osud.
Ukázky

Cesty z pořadů Láska za lásku

169 Kč
159 Kč
Rytíři krále Artuše - 20%
Téměř půldruhého tisíciletí uplynulo od doby, kdy neznámý král Artuš hájil Británii proti vetřelcům. Jeho jméno se proměnilo v legendu rytířství. Audiokniha v podání O. Brouseka st., M.Táborského, D.Syslové a D.Novotného.
Ukázky

Rytíři krále Artuše

179 Kč
143 Kč
Říkadla podle Josefa Lady - 20%
(3x)
Příkladná ukázka skvělé didaktické pomůcky, která seznamuje děti se světem, rozvíjí jejich fantazii, techniku řeči i zpěvu, a to vše formou krásného uměleckého díla.
Ukázky

Říkadla podle Josefa Lady

99 Kč
79 Kč
Slavné případy Sherlocka Holmese 5
V detektivních případech Tři studenti a Skandál v Čecháchučinkují: Viktor Preiss (Sherlock Holmes), Otakar Brousek st. (dr. Watson), Stanislav Zindulka, Jaroslav Kepka, Ivan Trojan, Miriam Kantorková, a další...
Ukázky

Slavné případy Sherlocka Holmese 5

84 Kč
Bible pro malé i velké - Starý zákon - 20%
Biblické příběhy v populární audio formě, přístupné nejširším posluchačským vrstvám. 55 Biblických příběhů vyprávějí: Radovan Lukavský, Ondřej Vetchý, Libuše Šafránková, Ladislav Mrkvička a Jan Potměšil.
Ukázky

Bible pro malé i velké - Starý zákon

189 Kč
151 Kč
Pistolník
(1x)
Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spisovatele Františka Nepila.
Ukázky

Pistolník

99 Kč
Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka - 20%
Příběh slavné dvojky, Kopyta a Mňouka, kterou vymyslel Miloslav Švandrlík, do podoby audioknihy namluvili Pavel Liška a Tomáš Matonoha.
Ukázky

Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka

169 Kč
135 Kč
Krtečkova dobrodružství 2 - 20%
Další díl z cyklu dramatizovaných pohádek slavného Krtečka výtvarníka a režiséra Zdeňka Milera, vydaných na CD a MC. Málokterý hrdina se dočkal tak spontánní a široké odezvy na veřejnosti, jako právě Krteček.
Ukázky

Krtečkova dobrodružství 2

69 Kč
55 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Muži v offsidu - 20%
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 300 položek
<< < 1 .. 28 29 30