Nejprodávanější e-knihy - únor 2017

Lovec králíků
(8x)
Šestý díl série o komisaři Joonu Linnovi.
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým strhujícím příběhem o komisaři JoonuLinnovi.
Ukázky

Lovec králíků

249 Kč
Nočný lov
(2x)
Ďalší svetový bestseller od autora knihy Dievča v ľade. Thriller, ktorý vám nedá spať!
Ukázky

Nočný lov

382 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Dobroninské morytáty - 30%
(1x)
Na počátku adventu přijíždí Jiří Adam z Dobronína na svůj statek na Vysočině, kde hodlá během Vánoc odpočívat. Ale ihned po příjezdu ho vyhledá stařena, která byla kdysi jeho kojnou. Prosí o pomoc, protože se ztratil její vnuk...
Ukázky

Dobroninské morytáty

199 Kč
139 Kč
Hry Nemesis
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
Dešťová hůl
(14x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu".
Ukázky

Dešťová hůl

189 Kč
Aristokratka na koni
(11x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

159 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
Zinkoví chlapci
(7x)
Zinkoví chlapci je knihou o válce v Afghánistánu. Je sestavena z autorčiných rozhovorů se sovětskými vojáky, kteří Afghánistán přežili, a s příbuznými těch, kteří se odtud vrátili v zinkových rakvích.
Ukázky

Zinkoví chlapci

249 Kč
Selský baroko
(29x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
Ukázky

Selský baroko

149 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>