Nejprodávanější e-knihy - únor 2017

Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845

Leden roku 845. Mnoho let před příchodem Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. Válka s Franky se blíží. Na nebezpečnou cestu do východofranské říše se vydává 14 českých knížat, aby se dala pokřtít. Kdo je vedl, a proč o nich české kroniky mlčely?

Ukázky

Tajemství 14 knížat a jejich křtu v roce 845

99 Kč
Jezero
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
Před-svědčování
Na rozdíl od Zbraní vlivu, které radí, jak se bránit manipulativním technikám, se autor nyní soustřeďuje na to, jak účinně ovlivňovat druhé, samozřejmě v etických mezích. A přináší zásadně nový, přitom vědecky podložený objev.
Ukázky

Před-svědčování

269 Kč
Řeky Londýna
(17x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

198 Kč
Knihy Jakubovy
(4x)
Opus magnum světoznámé polské autorky.
Rok 1752. Román je obrazem dávného Polska, mocného a vlivného království na vrcholu své státnosti, ale zároveň těsně před pádem do osudové propasti zájmů sousedních zemí.
Ukázky

Knihy Jakubovy

289 Kč
Nitranská brána smrti
(2x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
Ukázky

Nitranská brána smrti

199 Kč
Umrlčí cesta
(7x)
Pokud byste někoho zabili, pamatovali byste si to. Nebo snad ne?
Ukázky

Umrlčí cesta

199 Kč
Najděte si svého marťana
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
Zázrak v plechovce
Je léto roku 1949. Studená válka nabírá na obrátkách, do amerických domácností proniká televize, na stříbrném plátně vzdychají prsaté filmové divy, dělníci stávkují a lidé se houfně přesouvají z měst do kempů, aby strávili dovolenou v přírodě.
Ukázky

Zázrak v plechovce

149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>