Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2017
beletrie

Stanislav Budín
Životopisná studie o novináři Stanislavu Budínovi Komunista bez legitimace připomíná pohnuté osudy tohoto emigranta, komunisty i chartisty.
beletrie

Stanislav Budín

342 Kč
Stín svobody
(1x)
Admírál Michelle Henkeová, sestřenice mantichorské královny Alžběty a nejlepší přítelkyně Honor Harringtonové, při obraně Hvězdného císařství Mantichory právě uštědřila ponižující porážku ‚neporazitelnému‘ námořnictvu Solárního svazu.
beletrie

Stín svobody

314 Kč
Stopa legionáře II.
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
beletrie
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 51%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
beletrie

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

183 Kč
89 Kč
Světoví Češi

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

beletrie

Světoví Češi

260 Kč
Šerif z Thunder Pointu
Zástupce šerifa Mac McCain dohlíží na městečko Thunder Point i na své tři děti, které vychovává sám. Konečně se ale zdá, že i on našel štěstí po boku dlouholeté kamarádky Giny Jamesové...
beletrie
Ukázky

Šerif z Thunder Pointu

251 Kč
Šest nevinných
Šest autorů představuje svůj společný detektivní román Šest nevinných, který vnikl za účasti veřejnosti během 72 hodin nepřetržitého psaní v rámci projektu Román na šest nádechů.
beletrie

Šest nevinných

45 Kč
Škrábanice
Hrdinové sedmera povídek Jaroslava Formánka dospívají k ostrému vědomí přítomnosti jako trvalého napětí mezi dotíráním paměti, která unikavě vzdoruje našim pokusům vtisknout minulosti smysl, a neodbytnou nutností volit další krok na cestě.
beletrie

Škrábanice

171 Kč
Škvár
(1x)

Poslední dokončené dílo Charlese Bukowského, vydané krátce po jeho smrti roku 1994, se už svým názvem hlásí k žánru literárního braku. Využívá četné stereotypy šestákových románů a dovádí je ad absurdum.

beletrie
Ukázky

Škvár

219 Kč
Šlápoty
(2x)
Próza mající žánrově nejblíže k novele umožní čtenáři nahlédnout do duše cizince žijícího v naší zemi. Kniha sestává z třinácti kapitol, z nichž každá má svůj vlastní příběh i pointu a dá se samostatně číst.
beletrie
Ukázky

Šlápoty

122 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100