Nejprodávanější audioknihy na CD - březen 2017
beletrie

Sára - kniha první - 6%
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.
beletrie

Sára - kniha první

254 Kč
239 Kč
Černý mnich
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
beletrie

Černý mnich

179 Kč
Spalovač mrtvol - 11%
Slavný příběh o spalovači mrtvol, podivínském Karlu Kopfrkinglovi, je podobenstvím o patologickém vývoji malého člověka k přijetí zla. Filmové zpracování z roku 1968 patří ke zlatému fondu české kinematografie.
beletrie

Spalovač mrtvol

179 Kč
159 Kč
Sherlock Holmes a případ Karel Marx - 11%

Otci světového proletariátu Karlu Marxovi kdosi odcizil rukopis Kapitálu.

Kdo jiný ho může vypátrat než geniální detektiv Sherlock Holmes?!

beletrie

Sherlock Holmes a případ Karel Marx

206 Kč
183 Kč
Zabij mě znovu - 11%
(3x)
Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není.Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok.
beletrie

Zabij mě znovu

296 Kč
263 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
beletrie

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Kritik - 11%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

beletrie

Kritik

269 Kč
239 Kč
Devatero pohádek - 11%
Třetí výběr z knihy Devatero pohádek Karla Čapka. A kdo bude číst tentokrát? Nechte se překvapit!
beletrie

Devatero pohádek

206 Kč
183 Kč
Román pro ženy - 11%
Žena, která sní o velké lásce a po mnoha peripetiích ji konečně nachází, to je nejčastější téma čtiva zvaného červená knihovna... Román pro ženy není vlastně o ničem jiném.
beletrie

Román pro ženy

269 Kč
239 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 11%
(3x)

Nejde jen o to, kým se máme stát, ale co máme vykonat. Jacob Portman se vydává se svými novými přáteli do Londýna, kde chtějí najít lék pro slečnu Peregrinovou, uvězněnou v ptačí podobě.

beletrie

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 96 položek
1 2 3 .. 10 > >>