Nejprodávanější tituly - březen 2017
hobby

Střihněte dětem na šaty - 11%
Jste maminka s tvořivým srdcem a chcete jim dopřát originální a stylové oblečení, které jim dokonale padne, a navíc ráda šijete? Pak právě pro Vás je určena tato kniha. Je klíčem ke konstruování vlastních střihů na míru.
hobby

Střihněte dětem na šaty

341 Kč
303 Kč
Háčkování - 11%
Háčkovat se naučíte vmžiku! Krok za krokem vás naučíme jak si vytvořit mistrovské dílo! V tomto kurzu se naučíte základy háčkování, ukážeme vám pár výrobků, které si zhotovíte vlastníma rukama.
hobby

Háčkování

179 Kč
159 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Numismatický sborník 28/2 - 11%
V úvodních studiích zjistíme, jaký vliv mají nalezené laténské a římské mince ze Zohora na výzkum osídlení západního Slovenska. Dozvíme se o dvou nálezech raně středověkých mincí a pražských grošů v Dolním Rakousku, anebo o depotu pražských grošů.
hobby

Numismatický sborník 28/2

244 Kč
217 Kč
Šrafovačky nejen pro dospělé - 20%
Originální české šrafovačky nejen pro dospělé jsou prvním formátem tohoto typu, který pro Vás vymyslel známý ilustrátor Matěj Pospíšil.
hobby

Šrafovačky nejen pro dospělé

249 Kč
199 Kč
Střihněte si na šaty - 11%
Nevyhovuje vám konfekční šatník? Oblečení v obchodech není zcela podle vašich představ? Vaše tvůrčí duše touží po originalitě a dokonale padnoucím střihu?
hobby

Střihněte si na šaty

296 Kč
263 Kč
Naučte se malovat: Olejomalba - 11%
Olejomalba je královnou malířských technik. Přesto ji ale může zvládnout úplně každý. Pokud nevěříte, kniha výtvarnice Jany Laštovičkové Grygarové vás o tom snadno přesvědčí.
hobby

Naučte se malovat: Olejomalba

296 Kč
263 Kč
Zvířátka levou zadní - 11%

V této knize najdete řadu srozumitelných a přehledných návodů na výrobu nejrůznějších roztomilých zvířátek.

hobby

Zvířátka levou zadní

233 Kč
207 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
hobby
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Háčkovaná zvířátka - 11%
Ať už to bude zajíček-chrastítko pro nejmenší či sloní rodinka nebo dlouhý had, v této příručce si každý najde svou oblíbenou hračku! Háčkovaný mazlík udělá radost každému malému i většímu „chovateli“.
hobby

Háčkovaná zvířátka

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 41 položek
1 2 3 .. 5 > >>