Nejprodávanější e-knihy - březen 2017
umění

Architekti CZ - 20%
(2x)
Cesta do hlubin architektovy duše - i tak by se dala nazvat kniha dvaceti rozhovorů s pečlivě vybranými osobnostmi současné české architektury řazenými v pravidelném sledu od nejstarších po nejmladší.
umění
Ukázky

Architekti CZ

297 Kč
238 Kč
Točité věty - 20%
(2x)
Rozsáhlý román známé autorky a bohemistky Daniely Hodrové je úzce spjat se životním osudem překladatelky a básnířky Bohumily Grögerové a výtvarnice Adrieny Šimotové, jimž je také dedikován.
umění
Ukázky

Točité věty

190 Kč
152 Kč
O duchovnosti v umění - 20%
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
umění
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
111 Kč
Bob Dylan mezi obrazy - 20%

Původní česká publikace mapuje dráhu jednoho z nejvýznamnějších umělců všech dob především z problematiky obrazu a jeho významovosti.

umění
Ukázky

Bob Dylan mezi obrazy

159 Kč
127 Kč
Hudba, smysl a nesmysl - 20%

Alfred Brendel je bezesporu jedním z nejvýznamnějších klavíristů a umělců 20. století. Je historicky prvním pianistou, který nahrál kompletní klavírní dílo Ludwiga van Beethovena. Souborné vydání jeho esejů se ve světě stalo velkou událostí.

umění
Ukázky

Hudba, smysl a nesmysl

329 Kč
263 Kč
Gombrich - Tajemství obrazu a jazyk umění - 20%
Třetí, rozšířené vydání úspěšné knihy interpretující obsáhlé dílo historika umění E. H. Gombricha. Čtivá práce kritikou označovaná za „druhý Příběh umění“ je vhodná zejména pro studenty dějin umění a všech oborů zabývajících se vizualitou.
umění
Ukázky

Gombrich - Tajemství obrazu a jazyk umění

245 Kč
196 Kč
Sametová kocovina - 20%
Elektronická verze knihy je ojedinělým souborem rozhovorů s filmaři české Nové vlny jako jsou A. Máša, J. Němec, J. Menzel, V. Chytilová, J. Svěrák, O. Vávra, J. Brabec a další.
umění
Ukázky

Sametová kocovina

159 Kč
127 Kč
Islámský design - 20%
Odborník v oboru geometrie Daud Sutton nabízí ve své knize výjimečný vhled do islámské kultury, odhaluje tajemství islámských geometrických vzorů, vysvětluje, odkud pocházejí, jak vznikají, a přibližuje duchovní vzkazy, jež jsou v nich zakódované.
umění
Ukázky

Islámský design

149 Kč
119 Kč
Já Alfréd - 20%
(1x)
Kniha pojednává o životě a díle malíře počátku dvacátého století-malíře modernisty. Příběh životopisného románu je inspirován složitým životem malíře Alfreda Justitze.
umění
Ukázky

Já Alfréd

120 Kč
96 Kč
Křivky - 20%
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění
Ukázky

Křivky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>