Nejprodávanější tituly - březen 2017
právo

Praktický právní průvodce pro neziskové organizace - 11%
Kniha je první takto zaměřenou, praktickou a srozumitelně napsanou publikací pro neziskové organizace na našem trhu. Je určena pracovníkům neziskových organizací, zejména členům jejich orgánů.
právo

Praktický právní průvodce pro neziskové organizace

224 Kč
199 Kč
Internetové právo - 11%
Využíváte Internet ke své práci? Znáte všechny možné právní dopady, které může vaše působení na webu mít? Zorientujte se v problematice internetového práva v uceleném průvodci, který tuto oblast přehledně mapuje.
právo

Internetové právo

449 Kč
399 Kč
Kurz právní sebeobrany - 20%
Kniha nabízí ve 30 lekcích právní vodítka ke každodenním situacím. Pomůže při řešení dopravních přestupků, vztahů s domácími, nájemníky i se sousedy. Poradí také jak na stavební úřad, chybující lékaře a lékárníky nebo špatně pracující řemeslníky.
právo
Ukázky

Kurz právní sebeobrany

246 Kč
197 Kč
Soudní znalectví - 20%
Útlá, ale naprosto nepostradatelná příručka pro všechny soudní znalce z oboru zdravotnictví. Znalce zde naleznou komplexní a zcela aktuální informace a návody ke své činnosti. Součástí jsou i potřebné formuláře.
právo
Ukázky

Soudní znalectví

135 Kč
108 Kč
Zákoník práce - 11%
Ucelený soubor komentovaného zákoníku práce a dalších bezmála 40 základních právních předpisů z oblasti pracovního práva.
právo

Zákoník práce

116 Kč
103 Kč
Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
právo

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
Řízení změn ve firmách a jiných organizacích - 20%
Změna je událost, která za život každé firmy či jiné organizace proběhne mnohokrát. Cílem této publikace je čtenáře seznámit se základními principy řízení změn ve firmě (tzv. change management) tak, aby byla konkrétní změna uskutečněna úspěšně.
právo
Ukázky

Řízení změn ve firmách a jiných organizacích

212 Kč
170 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
právo
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů - 20%
Třetí, přepracované a rozšířené vydání, zahrnuje novinky z právních předpisů o bytovém družstevnictví a vlastnictví bytů. Je rozšířeno o aktuální dotazy členů bytových družstev, příp. vlastníků jednotek, a odpovědi známého odborníka.
právo
Ukázky

Rádce pro členy bytových družstev a vlastníky bytů

168 Kč
134 Kč