Nejprodávanější tituly - březen 2017
sci-fi

Dárce
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
sci-fi
Ukázky

Dárce

211 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
sci-fi

Velký závod

152 Kč
Fakt hustej nářez
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
Volání povinnosti
Dobrodružství z hrdinských dní a pohraniční minulosti Hvězdného království Honor Harringtonové. První kniha z nové série Vzestup Mantichory.
sci-fi

Volání povinnosti

314 Kč
2084 - Konec světa
(1x)
Rozlehlá říše Abistán vděčí za své jméno prorokovi jménem Abi, „vyslanci“ samotného Yoláha na Zemi. Říše funguje díky všeobecné amnézii obyvatel a podřízení se „jedinému Bohu“.
sci-fi
Ukázky

2084 - Konec světa

250 Kč
Grafoon
(1x)
Poutavý sci-fi příběh s romantickým nádechem o posádce vemírné lodi, jejíž mise se změní na boj o vlastní záchranu. Vše je okořeněno vztahy, které během letu i mise vzniknou i nečekanými zvraty, na které posádka nebyla připravena.
sci-fi
Ukázky

Grafoon

97 Kč
Hospodyně
(1x)
Rok 2066 přijde jen za padesát let, pro někoho to může být věčnost, pro jiného chvilka. Není den, aby vědci nepřicházeli s novými a převratnými objevy, které nenápadně, ale o to důrazněji mění náš život, a co teprve za padesát let?
sci-fi
Ukázky

Hospodyně

99 Kč
JFK 36 Horká půda
Nález mapy Austrálie pocházející z paralelního, technicky vyspělejšího světa vyprovokuje útok na Kovářovu obchodně-pašeráckou společnost v New Orleans.
sci-fi

JFK 36 Horká půda

152 Kč
Růže pro Algernon
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
Atlantský gen
(4x)

Lidstvo před 70 000 lety málem vymřelo. Přežili jsme, ale nikdo netušil jak. Až do této chvíle. Schyluje se k odpočítávání do další fáze vývoje člověka – a lidstvo už tentokrát přežít nemusí. Světový bestseller. Prodáno 1 500 000 výtisků.

sci-fi
Ukázky

Atlantský gen

338 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>