Nejprodávanější Kniha - březen 2017

Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
'Kéž je to všecko ku prospěchu obce!'
Tématem edice dokumentů jsou aktivity Státní bezpečnosti proti prof. Janu Patočkovi. Publikace vychází z doposud převážně nezveřejněných archivních pramenů z provenience StB.

"Kéž je to všecko ku prospěchu obce!"

Petr Blažek (ed.)
446 Kč
Kiki z Montparnassu
(3x)
Francouzský komiks o múze celé meziválečné generace pařížské avantgardy. Kiki se na bohémském Montparnassu dvacátých let podařilo vymanit z bídy a stát se jednou z nejcharismatičtějších postav meziválečné avantgardy.

Kiki z Montparnassu

358 Kč
Ďábel v Bílém městě
(3x)
Beletrizovaná literatura faktu o skutečném příběhu masového vraha H. H. Holmese, amerického Jacka Rozparovače, který roku 1893 v Chicagu za Světové kolumbovské výstavy zavraždil desítky, možná až stovky žen ve svém speciálně zkronstruovaném domě.
Ukázky

Ďábel v Bílém městě

358 Kč
Jan Masaryk - Pravdivý příběh
(2x)
První ucelený a dosud zřejmě nejobjektivnější životopis Jana Masaryka.

Jan Masaryk - Pravdivý příběh

269 Kč
55 minut mezi životem a smrtí

Emigrovat z Československé socialistické republiky na Západ bylo snem snad každého normálního člověka v nenormálním systému, který komunistická strana udržovala v zemi od „vítězného února“ roku 1948 až do listopadové revoluce v roce 1989.

Ukázky

55 minut mezi životem a smrtí

224 Kč
Exodus. Jak migrace mění náš svět?
(1x)
Migrace je jednou z nejnaléhavějších a nejkontroverznějších otázek naší doby – vehementně diskutovaná, prodchnutá ideologií, hluboce rozdělující. Komu by mělo být dovoleno migrovat a komu ne?
Ukázky

Exodus. Jak migrace mění náš svět?

288 Kč
Anča a Pepík 3.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.

Anča a Pepík 3.

341 Kč
Cobainovi žáci
(3x)
Pokud jste si mysleli, že po pádu komunismu má už mládež život růžový a možnosti neomezené, tak to jste dost mimo. Bezejmenný hrdina Cobainových žáků nás provede od idylického dětství přes základku a učňák až do dospělosti.

Cobainovi žáci

178 Kč
Knihy a typografie
(3x)
Kniha je pokusem o příspěvek k prakticky neexistujícímu "žánru", zabývá se procesem tvorby knih z pohledu knižního úpravce.

Knihy a typografie

386 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>