Nejprodávanější tituly - duben 2017
beletrie

Staré řecké báje a pověsti
Tato bohatě ilustrovaná kniha obsahuje klasické příběhy z řecké mytologie, které jsou moderně převyprávěné pro děti a mládež. Jednotlivé příběhy pojednávají o řeckých bozích, hrdinech, mytických postavách a nestvůrách.
beletrie

Staré řecké báje a pověsti

71 Kč
Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua - 20%
(1x)
„Stroj času" vypráví o krkolomné pouti časem svérázného vynálezce a klade otázky o mezích vývoje lidské civilizace. „Ostrov Dr. Moreaua" rovněž přesahuje žánr dobrodružného románu.
beletrie

Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua

329 Kč
263 Kč
Stříbrný chlapec - 11%

V první knize Skleněné děti řešili Billie a Aladin záhadu starého domu, v kterém „strašilo“. Nyní se začíná ztrácet jídlo z restaurace Aladinových rodičů. Navíc Aladin několikrát zahlédne zvláštního chlapce, který se ale vždy doslova „vypaří“.

beletrie

Stříbrný chlapec

224 Kč
199 Kč
Superkrávy a moře trapasů - 11%
Být jiný není žádná sranda. Dost pomůže nebýt na to sám.
beletrie
Ukázky

Superkrávy a moře trapasů

233 Kč
207 Kč
Šeřík a růže - 11%
Korespondence otevírá pozoruhodné průhledy do života měšťanských rodin sklonku 19. století a představuje významný pramen pro poznání života a díla obou spisovatelek a šířeji i českého literárního a kulturního dění.
beletrie

Šeřík a růže

446 Kč
396 Kč
Široké okno - 11%

Série, která se díky svému originálnímu černému humoru zařadila mezi bestsellery literatury pro mládež. Ve třetí knize kultovní série cestují sourozenci Baudelairovi k Slzavému jezeru, kde se ubytují u své nové opatrovnice, tety Josephine.

beletrie

Široké okno

179 Kč
159 Kč
Tajemství pergamenů - 20%
Přečtěte si strhující podobenství o ztrátě svobody, válce a odvaze bojovat. Z období třicetileté války přichází do současné Prahy monstrum, které má za úkol zničit moderní svět.
beletrie
Ukázky

Tajemství pergamenů

203 Kč
162 Kč
Tales of Horror - 11%
Edgar Allan Poe is still counted among the greatest short-story writers of all time and seen as one of the initiators of the detective, horror and science-fiction
beletrie

Tales of Horror

215 Kč
191 Kč
Temné terárium - 11%
Série, která se díky svému originálnímu černému humoru zařadila mezi bestsellery literatury pro mládež.
beletrie

Temné terárium

179 Kč
159 Kč
Terapie humorem - 21%
Humor a dobrou náladu je třeba doslova citlivě pěstovat a ošetřovat, neboť to jsou květiny, které zdobí náš život a z kterých se radujeme.
beletrie
Ukázky

Terapie humorem

39 Kč
31 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100