Nejprodávanější tituly - duben 2017
povídky

Ve světle nebo ve stínu - 51%
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
povídky
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

303 Kč
148 Kč
Povídky podivných - 11%
(2x)
Podivné povídky ze Sirotčince slečny Peregrinové.
povídky

Povídky podivných

313 Kč
278 Kč
Povídky Oty Pavla - 11%
(1x)

Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako

povídky

Povídky Oty Pavla

287 Kč
255 Kč
Praha noir - 11%
(4x)
Cigan, Goffa, Hejdová, Klevisová, Kopřiva, Neff, Pilátová, Procházka, Soukupová, Stančík, Sýkora, Šabach, Tučková, Urban. Čtrnáct předních českých autorů navazuje na bohatou tradici kriminálních a tajemných příběhů s pražskými náměty.
povídky

Praha noir

Pavel Mandys (ed.)
296 Kč
263 Kč
Vzkříšení modřínu. Črty ze zločineckého podsvětí - 11%
Kde se v člověku bere síla a vůle, aby vyvázl živý z pekla sovětského gulagu? I na tuto otázku hledá ve svých povídkách odpověď Varlam Šalamov, zkušený prozaik, bývalý vězeň a autor rozsáhlého povídkového cyklu o Kolymě.
povídky

Vzkříšení modřínu. Črty ze zločineckého podsvětí

288 Kč
256 Kč
Matka vzala roha - 11%
Vedle základní dějové linie, která je rámována působivým příběhem matky, vykresluje Dutka jeden lidský úděl prostřednictvím miniatur, zachycením jedinečného konkrétního zážitku, situace, nálady. Právě v tom spočívá dar jeho vyprávění.
povídky
Ukázky

Matka vzala roha

177 Kč
158 Kč
Kočky a jiné příběhy o strachu - 11%
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti.
povídky
Ukázky

Kočky a jiné příběhy o strachu

223 Kč
198 Kč
Černý mnich - 20%
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
povídky
Ukázky

Černý mnich

199 Kč
159 Kč
Je na kostele stále pět? - 50%
Fejetony a sloupky o zvířatech, lidech, levé mozkové hemisféře, Francii, Havaji, České Lípě i Českém Dubu, léčivém dubu, děravém kýblu, džungli, spolucestujících, kufrech, pitomém syndromu, kterým autorka trpí, a o všem, co tvoří její svět…
povídky
Ukázky

Je na kostele stále pět?

198 Kč
99 Kč
Montevidejci - 11%
Soubor povídek Montevidejci (Montevideanos) poprvé vyšel v roce 1959 a byl první literární prací autora, jež obdržela jednohlasné uznání kritiky i čtenářského publika.
povídky

Montevidejci

188 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 95 položek
1 2 3 .. 10 > >>