Nejprodávanější tituly - duben 2017
společenské vědy

Co se děje se světem? - 11%
(6x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
společenské vědy
Ukázky

Co se děje se světem?

314 Kč
279 Kč
Cizinci před branami - 11%
(2x)
Známý sociolog Zygmunt Bauman (1925 – 2017) se ve své poslední knize věnuje tématu uprchlické krize. Na pozadí současné situace analyzuje původ a dopady morání paniky, ukazuje, jak politici zneužívají strachu obyvatel.
společenské vědy

Cizinci před branami

179 Kč
159 Kč
Černá labuť - 6%
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
společenské vědy

Černá labuť

467 Kč
439 Kč
Velký regres
(1x)
Sedmnáct intelektuálů, renomovaných sociologů, politologů a filozofů, z nichž mnozí jsou české veřejnosti známi ( Zygmunt Bauman, Slavoj Žižek nebo Václav Bělohradský), pátrá po příčinách a souvislostech znepokojivého stavu, v němž jsme se ocitly.
společenské vědy

Velký regres

89 Kč
2036 Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? - 20%
(1x)
Naše životy se za posledních dvacet let díky technologiím změnily k nepoznání. Jak budeme žít v roce 2036? Dvacet předních osobností se v unikátním souboru textů zamýšlí nad budoucností svých oborů i naší společnosti.
společenské vědy
Ukázky

2036 Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let?

198 Kč
158 Kč
Jen pro peníze? - 11%
Kniha dává na základě řady písemných i vizuálních pramenů čtenáři nahlédnout do hospodářských, náboženských a politických dějin Prahy i do vztahů mezi muži a ženami.
společenské vědy

Jen pro peníze?

269 Kč
239 Kč
Mysl, já a společnost
Mysl, já a společnost byla sestavena Meadovými žáky po jeho smrti na základě záznamů autorových přednášek. Kniha, jež se stala jedním z významných děl v historii sociologie, sociální psychologie a filozofie, vychází v češtině poprvé.
společenské vědy

Mysl, já a společnost

134 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
společenské vědy
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Exodus. Jak migrace mění náš svět? - 11%
(1x)
Migrace je jednou z nejnaléhavějších a nejkontroverznějších otázek naší doby – vehementně diskutovaná, prodchnutá ideologií, hluboce rozdělující. Komu by mělo být dovoleno migrovat a komu ne?
společenské vědy
Ukázky

Exodus. Jak migrace mění náš svět?

288 Kč
256 Kč
Nic není pravda a všechno je možné - 11%
(4x)
V knize Nic není pravda a všechno je možné ukazuje současné Rusko s pochopením, ale zároveň s obavami, které tato zcela nová civilizační mutace vzbuzuje.
společenské vědy

Nic není pravda a všechno je možné

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 199 položek
1 2 3 .. 20 > >>