Nejprodávanější tituly - duben 2017
přírodní vědy

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
přírodní vědy

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Jak se dělá evoluce - 11%
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy

Jak se dělá evoluce

539 Kč
479 Kč
Modlitba za Černobyl - 11%
(4x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.
přírodní vědy

Modlitba za Černobyl

386 Kč
343 Kč
Matematický vesmír - 11%
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy

Matematický vesmír

449 Kč
399 Kč
Citový život zvířat - 11%
Starostlivě pečující veverky, věrně milující krkavci, soucitné myšky a truchlící laně – také si tyto city spojujete jen s lidmi? Peter Wohlleben, lesník a autor bestsellerů, člověk s vášnivým zaujetím pro přírodu, čtenáře opět přivádí v úžas.
přírodní vědy
Ukázky

Citový život zvířat

332 Kč
295 Kč
Sedm krátkých přednášek z fyziky - 11%
Lekce byly napsány především pro ty, kdo vědí jen málo anebo vůbec nic o přírodních vědách, jejich literární styl a obsah však ocení i odborně poučený čtenář.
přírodní vědy

Sedm krátkých přednášek z fyziky

149 Kč
132 Kč
Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte) - 11%
Matematika je nejen jedním z pilířů vědeckého bádání, ale dokáže nám osvětlit i mnoho zdánlivě všedních jevů z každodenního života.
přírodní vědy

Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte)

315 Kč
280 Kč
Dýchat s ptáky - 11%
(2x)
Václav Cílek v této knize navazuje na předešlá díla (Krajiny vnitřní a vnější a Makom). Zabývá se znovu krajinou a místy, životním prostředím a klimatem.
přírodní vědy

Dýchat s ptáky

268 Kč
238 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
přírodní vědy
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Brouci čeledi plavčíkovití (Haliplidae) a vyklenulcovití (Byrrhidae) - 11%
Nový svazek edice přináší determinační klíče dvou čeledí brouků, které pro naše území dosud nebyly vytvořeny. Jsou v něm zahrnuty i druhy okolních zemí, takže lze určovat brouky celé střední Evropy.
přírodní vědy

Brouci čeledi plavčíkovití (Haliplidae) a vyklenulcovití (Byrrhidae)

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 60 položek
1 2 3 .. 6 > >>