Nejprodávanější tituly - duben 2017
esoterika a astrologie

Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
esoterika a astrologie

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Kdo se bojí smrti? - 11%
(3x)
Setkání se smrtí. Mnoho otázek a snaha o odpovědi. Kdo jsi? Jak vypadá druhý svět?
esoterika a astrologie

Kdo se bojí smrti?

293 Kč
260 Kč
Bílý oheň - 11%
Bílý oheň je sbírka Moojiho esenciálních spirituálních poučení stlačených do podoby pilulky. Mooji je mezinárodně proslulý Mudrc, který nás směruje přímo k trvalé Pravdě těmi nejkrásnějšími, nejláskyplnějšími a nejživějšími cestami.
esoterika a astrologie

Bílý oheň

387 Kč
344 Kč
OSHO - Návrat ke zdroji - 11%
Zen je zkušenost, nikoli dogma. Zkušenost, která přesahuje hranice racionální mysli a proniká do supra-racionální úrovně vědomí.
esoterika a astrologie

OSHO - Návrat ke zdroji

340 Kč
302 Kč
Schody ke hvězdám - 6%
(1x)
Autor v knize ukazuje jak vznikly starověké megalitické stavby (Stonehenge, Cuzco, Velkém pyramidy Mayů, ad.) a k čemu sloužily, ale všímá si také klíčové role astrologie při jejich plánování a výstavbě.
esoterika a astrologie

Schody ke hvězdám

253 Kč
238 Kč
Požádej a je ti dáno - 11%
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.
esoterika a astrologie

Požádej a je ti dáno

314 Kč
279 Kč
Arkturiáni - 11%
(1x)

Arkturiáni jsou již od dávných dob strážcové a ochránci lidstva. Odkud pocházejí, jaké úkoly převzali a jak nás podporují – o tom zde vypráví osm z nich.

esoterika a astrologie

Arkturiáni

518 Kč
460 Kč
Ztracená kniha Enkiho - 11%
Epický příběh o bozích a lidech koresponduje v mnoha bodech s Biblí a může tak zpochybnit všechny domněnky a představy, které chováme o své minulosti i budoucnosti.
esoterika a astrologie

Ztracená kniha Enkiho

349 Kč
310 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 84 položek
1 2 3 .. 9 > >>