Nejprodávanější tituly - duben 2017
podle nástroje

Album etud 1 - 11%
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...
podle nástroje

Album etud 1

143 Kč
127 Kč
ABC hudebních forem - 11%
(1x)
ABC hudebních forem se obrací k širokému okruhu čtenářů - od profesionálních hudebníků přes žáky a pedagogy hudebních škol až k obci hudebníků amatérů, milovníků a posluchačů hudby.
podle nástroje

ABC hudebních forem

266 Kč
236 Kč
Flautoškola 1 - 11%
Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.
podle nástroje

Flautoškola 1

266 Kč
236 Kč
Klavihrátky - s tužkou a gumou u klavíru - pracovní sešit 1 - 11%
Přípravný pracovní sešit a vedle procvičování hlavních oblastí (noty, intervaly a posuvky) se více věnuje také tonálnímu cítění a přípravě na práci s hudebními formami. Náš hlavní cíl je učit děti pojmy cestou prožitku a vlastního vyjádření.
podle nástroje

Klavihrátky - s tužkou a gumou u klavíru - pracovní sešit 1

248 Kč
220 Kč
Škola hry na altovou zobcovou flétnu 1 - 11%
FLAUTO DOLCE - jedna z nejznámějších, nejpopulárnějších a nejprodávanějších hudebních škol u nás. Této úspěšná série obsahuje tituly Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu 1-3 (v českém a německém jazyce) a Škola hry na altovou zobcovou flétnu 1.
podle nástroje

Škola hry na altovou zobcovou flétnu 1

225 Kč
200 Kč
Kytarová extra třída + CD - 11%
Kytarová extra třída navazuje na 1. díl dlouho očekávané a v loňském roce vydané učebnice hry na kytaru s názvem Kytarová první třída. Škola je doplněna kompaktním diskem s nahrávkou 23 v ní obsažených skladeb pro sólovou kytaru a kytarové duo.
podle nástroje

Kytarová extra třída + CD

446 Kč
396 Kč
Škola hry na kytaru pro začátečníky - 11%
(1x)
Škola hry na kytaru - pro začátečníky.
podle nástroje

Škola hry na kytaru pro začátečníky

287 Kč
255 Kč
Škola houslových etud I - 11%
Škola houslových etud je komplexní výukový materiál, který je výsledkem celoživotní práce houslisty a vynikajícího pedagoga Václava Krůčka.
podle nástroje

Škola houslových etud I

338 Kč
300 Kč
Klavihrátky - s pastelkami u klavíru - 11%
Barevně ilustrované sešity pro malé klavíristy sestavené z pracovních listů s množstvím hudebních úkolů k doplňování, spojování, vybarvování, vystřihování a řadou sluchových cvičení.
podle nástroje

Klavihrátky - s pastelkami u klavíru

206 Kč
183 Kč
Škola houslových etud II. - 11%
Škola houslových etud III. a IV. je komplexní výukový materiál, který je výsledkem celoživotní práce houslisty a vynikajícího pedagoga Václava Krůčka.
podle nástroje

Škola houslových etud II.

428 Kč
380 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>