Nejprodávanější tituly - duben 2017
hudba

Konvolut
Album Konvolut nabízí posluchačům třináct nahrávek známých, méně známých i zapomenutých písní z repertoáru Vlastimila Třešňáka – písní, které asi nikdy živě neuslyšíme.
hudba

Konvolut

270 Kč
Modern Jazz
Album Modern Jazz shrnuje všechny dochované nahrávky Studia 5 – souboru, který měl pro moderní český jazz přímo zakladatelský význam.
hudba

Modern Jazz

224 Kč
Sklep Naposlech 2009-2011
Fanoušky dlouho očekávaný přírůstek do archivu nahrávek divadla Sklep mapuje hudební složku populárních sklepovských Besídek z let 2009-2011.
hudba

Sklep Naposlech 2009-2011

296 Kč
Sladké žluté
V červnu 1974 natočil Jaroslav Hutka soukromé studiové snímky několika svých písní. Nahrávka odpočívala čtyři desetiletí v archivu a nyní z nich vydavatel sestavil dvojalbum šestadvaceti písní především z počátků Hutkovy písničkářské kariéry.
hudba

Sladké žluté

315 Kč
A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
hudba

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Sklep Naposlech
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.
hudba

Sklep Naposlech

269 Kč
Studánko rubínko + CD
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
hudba

Studánko rubínko + CD

314 Kč
(S+H)Q + friends
Deska SHQ a přátelé byla pořízena ve velmi tvůrčí a zároveň zlomové etapě existence nejvýznamnějšího českého jazzového souboru šedesátých let.
hudba

(S+H)Q + friends

224 Kč
Dávno vím svý
Zpěvačka, tanečnice, stepařka a herečka Helena Vondráčková patří několik dekád k absolutní špičce domácí hudební scény.
hudba

Dávno vím svý

296 Kč
Le symphonique
Anglická herečka, zpěvačka a skladatelka Jane Mallory Birkin žije trvale ve Francii. V sedmdesátých letech proslula coby hudební partnerka Serge Gainsbourga, slavného francouzského básníka, spisovatele, pianisty, skladatele, herce a provokatéra.
hudba

Le symphonique

476 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>