Nejprodávanější tituly - duben 2017
folk a country

Konvolut - 11%
Album Konvolut nabízí posluchačům třináct nahrávek známých, méně známých i zapomenutých písní z repertoáru Vlastimila Třešňáka – písní, které asi nikdy živě neuslyšíme.
folk a country

Konvolut

270 Kč
240 Kč
Sladké žluté - 11%
V červnu 1974 natočil Jaroslav Hutka soukromé studiové snímky několika svých písní. Nahrávka odpočívala čtyři desetiletí v archivu a nyní z nich vydavatel sestavil dvojalbum šestadvaceti písní především z počátků Hutkovy písničkářské kariéry.
folk a country

Sladké žluté

315 Kč
280 Kč
A kdybych už měl umřít - 11%
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
folk a country

A kdybych už měl umřít

225 Kč
200 Kč
Sklep Naposlech - 11%
Divadlo Sklep vydává další ze svých hudebních pokladů – tentokrát písničky z let 2006–2008. Tvorba z tohoto období patří k tomu nejlepšímu, co na této divadelní scéně vzniklo.
folk a country

Sklep Naposlech

269 Kč
239 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
folk a country

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Prozpěvování - 11%
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.
folk a country

Prozpěvování

225 Kč
200 Kč
Antologie moravské lidové hudby 6 - 11%
Šestá reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech, výběr těch nejzajímavějších písní milostných a svatebních. Přestože na tomto CD v písních nezpívají pouze dívky či ženy, reflektuje celková dramaturgie alba ženský pohled na dané téma.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 6

224 Kč
199 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.
folk a country

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Divoký ticho Žižkova - 11%
Čtvrté album pražské folkrockové skupiny Hromosvod Divoký ticho Žižkova nabízí čtrnáct různobarevných nahrávek ozdobených řadou výjimečných hostů (mj. Petr Janda, Kamil Střihavka, Vladimír Merta).
folk a country

Divoký ticho Žižkova

261 Kč
232 Kč
Nejen zahrádečky - 11%
Legendární dušan Holý na nahrávce Nejen zahrádečky. Petru Pavlincovi a jeho Musice Folklorice se podařilo nečekané, a to přivést opět k mikrofonu pěveckou veličinu Horňácka a natočit společně deset unikátních skladeb.
folk a country

Nejen zahrádečky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>