Nejprodávanější tituly - duben 2017
záhady a otazníky

Největší záhady dávných Čech - 11%
Navštívili jste Býčí skálu, hrad Houska, Zvíkov, slyšeli jste o létajících hadech, skřítcích a upírech v Čechách? Víte, kde je ukryto kouzelné zrcadlo a co se stalo na Devíti křížích?
záhady a otazníky

Největší záhady dávných Čech

242 Kč
215 Kč
Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba - 20%
(1x)
Odkud pocházelo zlato řádu templářů? Jaký byl vztah mezi loďstvem templářů a pověstnými piráty Karibiku? Proč španělská královna Izabela Kastilská věnovala Kolumbovi takovou důvěru a tolik peněz k námořním plavbám?...
záhady a otazníky
Ukázky

Templáři a tajemství Kryštofa Kolumba

280 Kč
224 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Záhada Galilejského jezera - 20%
(1x)
Autor v této publikaci překládá čtyřicet jedna záhad a málo uvěřitelných příběhů. Dovíte se nejen o záhadě Galilejského jezera, ale i o podivuhodných vikingských mečích, o ruském vědci, který se pokoušel vytvořit hybrida člověka a opice, ...
záhady a otazníky
Ukázky

Záhada Galilejského jezera

89 Kč
71 Kč
Česká akta X - 20%
(1x)

Proběhly i v českých zemích případy pozorování neidentifikovatelných létajících objektů? Milovníkům záhad poodhalí mnohá tajemství přední český záhadolog, ufolog a spoluzakladatel československé archeoastronautické asociace.

záhady a otazníky
Ukázky

Česká akta X

149 Kč
119 Kč
Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je - 6%
Pokud Vám už konvenční vysvětlení nedávají smysl a chcete prozkoumat další možnosti, přečtěte si tuto knihu. Hluboký, radikální pohled na historii naší planety a její budoucnost.
záhady a otazníky

Nic v této knize není pravda, ale přesně tak to je

279 Kč
262 Kč
Voynichův rukopis - 11%
První faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol).
záhady a otazníky

Voynichův rukopis

817 Kč
726 Kč
Nedobytná šifra - 11%
(1x)
Arnošt Vašíček přichází s originální hypotézou, která odhaluje nejen, kdo byl autorem nejzáhadnější knihy světa - Voynichova rukopisu, ale s pomoci výkladů fascinujících kreseb, kterými je doprovázena, se pokouší se i o rozluštění jejího šokujícího obsahu.
záhady a otazníky

Nedobytná šifra

179 Kč
159 Kč
Obři aneb Mysterium počátků - 6%
(1x)
Stejně jako ve svých ostatních dílech, pátrá autor po tajemstvích, která provázejí lidský rod. Po proudu času se vydáme na cestu z doby kamenné až do časů Keltů a zjistíme, že se dějiny nemusely ani zdaleka odvíjet tak, jak nás učili ve škole.
záhady a otazníky

Obři aneb Mysterium počátků

229 Kč
215 Kč
Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou - 11%
V dalším putování "tajemnou českou krajinou" zavítáme do oblasti v okolí Votic, která pro své drsné a chladné podnebí bývá nazývána Českou Sibiří. Poznáme krajinu i zapomenuté osudy lidí a událostí.
záhady a otazníky

Česká Sibiř - tajemnou českou krajinou

196 Kč
174 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>