Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2017
detektivky

Lovec králíků - 11%
(3x)

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou.

detektivky

Lovec králíků

332 Kč
295 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky

Marco

296 Kč
263 Kč
Černý mnich
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
detektivky

Černý mnich

179 Kč
Kritik - 11%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky

Kritik

269 Kč
239 Kč
Kroky vraha - 11%
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
319 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky

Ve službách zla

350 Kč
311 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
239 Kč
Hypnotizér - 11%
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do
detektivky

Hypnotizér

314 Kč
279 Kč
Krotitel - 11%
(2x)

Když se zrodí zlo, kolika osudů se dotkne? Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy.

detektivky

Krotitel

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>