Nejprodávanější tituly - duben 2017
předškoláci

Objevujeme svět! Protiklady - 11%
Poznávat protiklady s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku
předškoláci

Objevujeme svět! Protiklady

224 Kč
199 Kč
Pohádky o ježibabách a divných věcech - 11%
Autorské pohádky brněnského spisovatele a výtvarníka, bohatě ilustrované.
předškoláci

Pohádky o ježibabách a divných věcech

279 Kč
248 Kč
Objevujeme svět! Barvy - 11%
Objevovat svět barev s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Barvy

224 Kč
199 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

předškoláci

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
předškoláci

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Objevujeme svět! Jídlo - 11%
Objevovat jídlo a potraviny s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Jídlo

224 Kč
199 Kč
Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku! - 11%
S touto knížkou půjde dětem psaní hezky od ruky. Rozcvičovací a uvolňovací cviky jsou doplněny básničkami, které vhodně vedou a rytmizují pohyb. Dítě si tak osvojí jemnou motoriku i nezbytnou souhru řeči, ruky a očí.
předškoláci

Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku!

143 Kč
127 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
předškoláci

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Objevujeme svět! Domácí mazlíčci - 11%
Objevovat svět zvířátek a domácích mazlíčků je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo si hraje s klubíčkem vlny? Kdo žije v tomto akváriu? Kdo si hraje v psí boudě? Kdo běhá v kolečku? Pojmenuj zvířátka a ukaž, které máš nejraději!
předškoláci

Objevujeme svět! Domácí mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>