Nejprodávanější tituly v roce 2017
filosofie a náboženství

Děti se ptají, odborníci odpovídají - 11%
Kniha poslouží nejen rodičům, ale i kněžím při setkání s rodiči dětí, připravujících se k prvnímu sv. přijímání nebo na křest svých dětí.
filosofie a náboženství

Děti se ptají, odborníci odpovídají

114 Kč
102 Kč
Duchovní antidepresivum - 20%
Začnete se dívat kolem sebe s čistou pozitivní energií, radostí a láskou. Pokud se rozhodnete jít touto překvapující a naplňující duchovní cestou, stane se tato kniha, prvotina léčitelky lidských duší Gabriely Čanigové, vaším průvodcem i pomocníkem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Duchovní antidepresivum

100 Kč
80 Kč
Esence naší pravé podstaty - 20%
(1x)
Text doporučoval ke studiu Ramana Maháriši svému nejbližšímu žákovi Anamalai swámimu. Je psán formou otázek a širších odpovědí, ve kterých se žák ptá svého Gurua na podstatu poznání.
filosofie a náboženství
Ukázky

Esence naší pravé podstaty

70 Kč
56 Kč
Fichtovy pragmatické dějiny lidského ducha - 11%
Kniha se věnuje jednomu z předních filosofů německého idealismu J. G. Fichtovi (1762-1814), zejména jeho stěžejnímu spisu Základ všeho vědosloví a na něj navazujícímu Nárysu vědosloví vlastního.
filosofie a náboženství

Fichtovy pragmatické dějiny lidského ducha

171 Kč
152 Kč
Ideje a zbožnost v Platónově dialogu Euthyfrón - 11%

Autor si zde klade za cíl podat výklad smyslu idejí v Platónově dialogu Euthyfrón, který je většinou interpretů považován za první dialog, v němž se vyskytuji výrazy eidos a idea, a to právě v souvislosti s otázkou zbožnosti.

filosofie a náboženství

Ideje a zbožnost v Platónově dialogu Euthyfrón

127 Kč
113 Kč
Ignác z Loyoly a dějinné pozadí jeho spirituality - 11%
Hugo Rahner SJ se zamýšlí, způsobem volně pojatých esejů, nad charizmatem zakladatele řádu. Vysvětluje, jaký je rozdíl mezi mnichem a jezuitou, anebo proč jsou jezuité vždy obtížně začlenitelní do struktur svých diecézí.
filosofie a náboženství

Ignác z Loyoly a dějinné pozadí jeho spirituality

108 Kč
96 Kč
Jsem v dlani Boží - 11%
Po likvidaci mužských řádů a kongregací v roce 1950, bylo v církvi jasné, že budou postiženy i řeholní sestry. Proti sestrám, hlavně představeným, se konala celá řada zinscenovaných procesů. Mnoho sester pak bylo odsouzeno na dlouhé roky vězení.
filosofie a náboženství

Jsem v dlani Boží

171 Kč
152 Kč
Komise pro nesmrtelnost - 6%
(1x)
Otázka smrti je odedávna ve středu lidského zájmu. Ve své knize předkládá filozof John Gray brilantní, byť poněkud děsivý popis snahy dosáhnout nesmrtelnosti pomocí vědy a pokládá zásadní otázku, zda a jak takové úsilí ohrožuje samotnou podstatu člověka.
filosofie a náboženství

Komise pro nesmrtelnost

253 Kč
238 Kč
Krédo - 11%
V době, kdy u nás dalekosáhle zeslábla vědomost, oč vlastně v křesťanství jde, poslouží tento výklad nejen křesťanům, ale každému, kdo chce hlouběji poznat duchovní kořeny evropské vzdělanosti.
filosofie a náboženství

Krédo

270 Kč
240 Kč
Liturgie evangeliáře - 11%
Autor probírá jednotlivé liturgické prvky doprovázející hlásání evangelia v římské mši (zpěv aleluja, žehnání kadidla, žehnání jáhnovi atd. až po žehnání evangeliářem a uložení knihy evangelií).
filosofie a náboženství

Liturgie evangeliáře

117 Kč
104 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100