Nejprodávanější tituly v roce 2017
křesťanství

Vytržení - 11%
(3x)
Tato kniha otevřeně mluví o věcech, které přijdou na svět. Nemá však vyděsit. Má potěšit každého, kdo věří proroctvím Bible. Je knihou naděje. Bůh zachrání své děti před největším soužením, jaké svět poznal.
křesťanství

Vytržení

351 Kč
312 Kč
Bdělost - 11%
(4x)
Probouzet lidi a odhalovat jim pravdu o jejich vlastní velikosti – to je cíl, který si Anthony de Mello kladl při své práci s lidmi, a tedy i cíl této knihy, která jeho práci s lidmi zpětně zachycuje.
křesťanství

Bdělost

268 Kč
238 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
křesťanství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Svatá hostina a svatý půst - 11%
Kniha zevrubným způsobem pojednává o specifických podobách ženské zbožnosti především v období 13. a 14. století. Pronikavě přitom ukazuje, jak byla ženská zbožnost a ženská askeze provázána s ženským vztahem k jídlu.
křesťanství
Ukázky

Svatá hostina a svatý půst

403 Kč
358 Kč
Za Boha, národ, pořádek - 11%

Kniha se zabývá tematikou antidemokratických a nacionalistických tendencí v prostředí českého a německého katolicismu v Československu v meziválečném období.

křesťanství

Za Boha, národ, pořádek

356 Kč
316 Kč
O zemi beze studu - 11%
Tvrdá a nevybíravá slova autora na adresu těch, kteří se podílejí na marasmu doby, nebo nedovedou zabránit krizi doby a rozkladu hodnot, které zachvacují stále více občanů naší vlasti.
křesťanství

O zemi beze studu

124 Kč
110 Kč
Příběh o povstání hada - 11%
(1x)
Kniha obsahuje překlad velmi starých gnostických textů nalezených v Nag Hammadí a jejich přepracování nejstaršími katolickými otci Ireneem a Hipppolytem.
křesťanství

Příběh o povstání hada

216 Kč
192 Kč
Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
křesťanství

Aramejský otčenáš

182 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 11%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
křesťanství

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 318 položek
1 2 3 .. 32 > >>