Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí.
Velmi rozsáhlá databáze s více než čtyřmi tisíci receptů z celého světa, které zajisté rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
Diety nefungují a ani fungovat nemohou, takzvaná epidemie obezity je mediální strašák, a diskriminace tlouštíků je pro jejich zdraví nebezpečnější než sama obezita. Zároveň boří mýtus o úloze pevné vůle při udržování zdravé hmotnosti.
Syrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek.
Autor popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu.
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ?
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace
Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších
více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů.
Řada tajných receptů naší babičky je souborem různých rodinných i za léta nasbíraných předpisů na nejrůznější zajímavé a chutné pokrmy a pečivo. Oblíbené vlastní recepty má ale každá rodina, kde se dobře vaří.