Miroslav Légl - Mezinárodní ...
Skladem

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Nakladatel:  Eminent 2015
Skladem
-36%
389 Kč
248 Kč

Anotace

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Překvapilo mne, jak dobré je jídlo, ve kterém vynecháte sůl. Důvody, proč to udělat, jsou v knize popsány strhujícím způsobem, podpořené historií lidstva a i osobní zkušeností autora. Jídla jsou potom velice inspirující a navádí i k dalšímu zkoušení jiných kombinací a receptů. Jednička z hvězdičkou!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie
Autor:
Légl, Miroslav
Nakladatel:
Eminent
EAN:
9788072814954
ISBN:
978-80-7281-495-4
Popis:
1× kniha, vázaná, 364 stran, česky
Rozměry:
17 × 24,2 cm
Rok vydání:
2015 (1. vydání)