Nejprodávanější tituly v roce 2017
magie

Učebnice vysoké magie - 11%
Kniha, jejíž text vyšel jako soukromý tisk již ve třicátých letech 20. století. Představuje první tvůrčí syntézu vynikajícího znalce obřadné magie a hermetismu Františka Bardona.
magie

Učebnice vysoké magie

342 Kč
304 Kč
Kniha kouzel - 11%
Kouzlení a čarování pozvolna vstoupilo do našich životů a nejedna moderní žena i nejeden úspěšný muž napomáhají příznivému průběhu svého žití kouzly. Ale jak to vlastně funguje?
magie

Kniha kouzel

169 Kč
150 Kč
Grimoire NEXUS - 11%
Pátý díl knihy o okultních grimoárech sestává hned z několika unikátních děl.
magie

Grimoire NEXUS

315 Kč
280 Kč
Živlová magie - 11%
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
128 Kč
Keltská přírodní magie Wicca - 11%
Wicca, moderní náboženství čarodějek a čarodějů, si získává po celém světě stále více příznivců, a proto o ní také vychází stále více knih. Dílo Scotta Cunninghama je však i v této záplavě wiccanských příruček naprosto jedinečné.
magie

Keltská přírodní magie Wicca

322 Kč
286 Kč
Vyšší bdělost / Malá učebnice bílé magie - 11%
(1x)
Dvě zásadní práce jednoho z předních okultních spisovatelů první poloviny 20. století.
magie

Vyšší bdělost / Malá učebnice bílé magie

177 Kč
158 Kč
Základy praktické magie - 20%
(1x)
Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie.
magie
Ukázky

Základy praktické magie

159 Kč
127 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
magie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Čarodějnictví pro každý den - 11%

Najděte si čas pro svou duši v uspěchaném světě

Jděte svou vlastní pohanskou cestou s půvabem a moudrostí a začleňte duchovní praxi do svého života aspoň na několik minut týdně.

magie

Čarodějnictví pro každý den

269 Kč
239 Kč
Magická Wicca - 11%
Magická Wicca je kniha, která čtenáři jednoduše, přímo a přesto komplexně představuje wiccanské náboženství a rituály. Autor v ní prostým a velmi srozumitelným způsobem vysvětluje wiccanskou filosofii, zákony, svátky a obřady.
magie

Magická Wicca

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>