Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2017
povídky

Povídky z kavárny - 11%
Úsměvné povídky pro dobrou náladu!
povídky

Povídky z kavárny

142 Kč
126 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka - 11%
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.
povídky

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
126 Kč
Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je název povídky, podle které byl natočen stejnojmenný film režiséra Davida Finchera. Audionahrávka obsahuje další dvě povídky - Myslí si, že je báječný a Polapený stín.
povídky

Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky

206 Kč
Černý mnich
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
povídky

Černý mnich

179 Kč
Povídky Oty Pavla - 11%
(1x)

Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako

povídky

Povídky Oty Pavla

287 Kč
255 Kč
Povídky - 11%
Krátké povídky s překvapivou pointou a s barvitou galerií uvěřitelných postav a typů.
povídky

Povídky

206 Kč
183 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
(2x)
Velice vtipné a bystré eseje od „mistra vypravěče“ najdeme v jeho druhé knize Už hořela, když jsem si do ní lehal, která se ve Spojených státech stala bestsellerem číslo dva, pouze rok po vydání jeho první knihy Všechno co opravdu potřebuju znát.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

269 Kč
239 Kč
Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku - 11%
Čtyřiatřicet vtipných absurdních a hravých povídek „ze života“, jejichž hrdinové se ve své snaze o štěstí, sex, uznání a peníze občas vypraví i za hranice obvyklých jevů, vypráví sám autor – známý český novinář a komentátor.
povídky

Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku

233 Kč
207 Kč
Dárková sada audioknih - 11%
(1x)

Limitovaná edice dárkových boxů, obsahující 5 CD různých žánrů, pro každého člena domácnosti. Obsah boxu: 1. detektivka - BARVÍŘ NA PENZI / PODNÁJEMNICE V ZÁVOJI (Sherlock Holmes) 2. povídky - TAKOVÝ SNÍH UŽ NEPADÁ ( čte Roman Štolpa) 3. dobrodru

povídky

Dárková sada audioknih

629 Kč
559 Kč
Lovestory ve výtahu - 11%
Kniha Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku původně vznikala jako blog. Původním plánem Miloše Čermáka bylo napsat každý den jednu krátkou povídku.
povídky

Lovestory ve výtahu

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>