Velké firmy si našly nový zdroj zisku: naše děti. Joel Bakan odhaluje, do jaké míry tyto firmy zneužívají zranitelnost a ovlivnitelnost dětí, jak manipulují se strachem jejich rodičů a jednají bez ohledu na zájmy a zdraví dětí.
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
Tato kniha je o důsledcích našich každodenních rozhodnutí – co koupit, co jíst a pít, jak bydlet, jak cestovat, jak se bavit… Podává informace, popisuje dopady obvyklých rozhodnutí nejen na životní prostředí a nejen v našem nejbližším okolí.
Demence znamená ztrátu paměti, oslabení inteligence, rozpad osobnosti. Příčin může být až sedmdesát, nejběžnější je však Alzheimerova choroba, somatické onemocnění mozku. Kniha je stručnou autobiografií ženy postižené touto chorobou.
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
Publikace přináší
aktuální informace o spokojenosti žen s péčí v českých
porodnicích na základě dat od reprezentativního souboru
1195 českých rodiček, které porodily v letech 2005-2012
ve zdravotnických zařízeních v ČR.
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
Známá odbornice na zdravou výživu a zdravé vaření v knížce odhalí taje využití celozrnných obilovin a produktů v moderní domácnosti. 100 jednoduchých a fungujících receptů a mnoho praktických rad pomůže každému (nejen) začátečníkovi s celozrnným vařením.
Hojení rány není záležitost pouze lokálního ošetřování, ale vždy celkové péče o nemocného poskytované odborníky více oborů. Podporu výživy je třeba zahájit včas, neboť se jedná o klíčovou oblast umožňující dobré hojení.
Kniha uznávaného odborníka na výživu je věnována doplňkům stravy jako kategorii potravin, která má uplatnění v každodenním životě i ve sportu a významně se podílí na prevenci degenerativních chorob.
Kniha je pozoruhodným svědectvím o stavu našeho zdravotnictví, sbírkou poutavých názorů osobností, jež mají co říct, avšak stejně dobře poslouží všem, kteří se chtějí dozvědět, jaké jsou dnešní medicínské trendy i předpovědi a jak zůstat zdravý.
Tematicky uspořádaný soubor duchovních statí, pojednání a reflexí autora z let 2008 – 2009. O cestě jógy, o mém setkání s Mistrem a obyčejném životě, který se mi stal dharmou...
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.