Nejprodávanější tituly v roce 2017
právo

Nový občanský zákoník - Rodinné právo - 11%
Všechno, co potřebujete vědět o občanském právu! Nová řada populárně naučných publikací komplexně pokrývající celou problematiku upravenou novým občanským zákoníkem je určena hlavně čtenářům, kteří nejsou právními odborníky.
právo

Nový občanský zákoník - Rodinné právo

233 Kč
207 Kč
Digesta seu Pandectae. Justiniánská Digesta, Tomus I, Fragmenta Selecta - 20%
Digesta jsou nejrozsáhlejším právnickým dílem, které vzešlo z legislativní dílny císaře Justiniána. Jedná se o sbírku excerpt z odborné právnické literatury převážně klasického období římského práva.
právo
Ukázky

Digesta seu Pandectae. Justiniánská Digesta, Tomus I, Fragmenta Selecta

380 Kč
304 Kč
Právní situace litoměřické diecéze v letech 1989-2010 - 11%
Delimitace a změna jurisdikčních vztahů jsou pro svou ojedinělost v právních dějinách české katolické církve mimořádně zajímavým tématem. Monografie podává fundovaný přehled právní situace litoměřické diecéze jednadvacet let po sametové revoluci.
právo

Právní situace litoměřické diecéze v letech 1989-2010

351 Kč
312 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
Farmaceutické právo - 11%
Publikace je zaměřena na problematiku farmaceutického práva. Obsahuje především důkladnou analýzu problematických oblastí regulace léčivých přípravků a zdravotnických prostředků, a to jak z hlediska legislativního, tak interpretačního a následně i ap
právo

Farmaceutické právo

441 Kč
392 Kč
Nový občanský zákoník úplně pro všechny
Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka!
právo

Nový občanský zákoník úplně pro všechny

134 Kč
Zákoník práce a související ustanovení nového občanského zákoníku s podrobným komentářem k 1. 1. 2014 - 11%
Publikace jedinečná svým unikátním pojetím propojujícím pracovní právo s právem občanským reaguje v již třetím, podstatně rozšířeném a koncepčně pozměněném vydání na poměry v pracovním právu po přijetí nové soukromoprávní kodifikace.
právo

Zákoník práce a související ustanovení nového občanského zákoníku s podrobným komentářem k 1. 1. 2014

899 Kč
799 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století - 11%
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
právo

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

386 Kč
343 Kč
Stavební zákon s komentářem - 11%
Jediný kompletní a ucelený soubor zákonů a vyhlášek souvisejících se stavebním zákonem a výkonem povolání architektů a projektantů.
právo

Stavební zákon s komentářem

711 Kč
632 Kč
Zvířecí práva - 11%
Existuje mnoho situací, v nichž by mohla být zvířecí práva, tak jak byla přijata ve Všeobecné deklaraci práv zvířete z roku 1989, dodržována. Přesto tomu tak není. Autor uvádí celou řadu alibi, kterými se zaštiťujeme, abychom mohli zvířecí práva porušovat.
právo

Zvířecí práva

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>