Nejprodávanější tituly v roce 2017
povídky

Suchý konce a jiné pocity - 11%
(1x)
Protagonisté těchto povídek jsou vystavováni nečekaným zkouškám, jejich představy, sny, ideály a zkušenosti se srážejí s drsnou realitou; díky autorčinu smyslu pro ironii a absurditu však vznikají pozoruhodně silná mikrodramata.
povídky

Suchý konce a jiné pocity

178 Kč
158 Kč
Všechny řitě světa i ta má - 6%
(2x)
Nové vydání zřejmě nejúspěšnější knihy Bukowského znalému čtenáři připomene autorův styl; čtenář, který se setkává s dílem Bukowského poprvé, pohlédne prostřednictvím sedmadvaceti povídek na Spojené státy americké.
povídky
Ukázky

Všechny řitě světa i ta má

253 Kč
238 Kč
Tohle je skutečnost - 11%
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
povídky

Tohle je skutečnost

313 Kč
278 Kč
Darebáci - 11%

Pokud jste si oblíbili fantastiku, která není pouze černobílá, pak vás antologie veleúspěšného spisovatele George R. R. Martina a uznávaného editora Gardnera Dozoise odmění množstvím jemných odstínů šedi.

povídky
Ukázky

Darebáci

448 Kč
398 Kč
Směšné lásky - 11%
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
282 Kč
Konec světa - 6%
(1x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.
povídky

Konec světa

253 Kč
238 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka - 11%
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.
povídky

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
126 Kč
Laskonky - 11%
Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají?
povídky

Laskonky

224 Kč
199 Kč
A nakonec Vánoce - 11%
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
povídky
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
103 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 526 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 53 > >>