Čínské učení o výživě.
Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny.
Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.
Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města.
Kniha Václava Krejčíka přináší kromě osvědčených příběhů z jeho cesty po Indii i jednoduché sestavy jógových ásan, ukazuje jak pracovat s dechem, nabízí meditační i očistné techniky a rituály pro každý den.
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
Jsou „zázračná“ uzdravení z rakoviny skutečně zázračná? Převezměte odpovědnost za vlastní zdraví! Snad každý už slyšel o někom, kdo se nečekaně uzdravil z rakoviny, přestože mu lékaři nedávali žádnou šanci.
Průkopnický lékař a uznávaný autor knihy Jak vaše tělo volá po vodě ukazuje na základě více než dvacetiletého klinického a vědeckého výzkumu funkce vody v těle, jak voda dokáže pomoci při obrovském množství zdravotních problémů.
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
Kniha o výživě v těhotenství a při kojení je připravena odborníky – docentem Miroslavem Hronkem a nutriční terapeutkou Hanou Barešovou - jako praktický průvodce stravou ve dvou krásných, ale náročných a svým způsobem výjimečných obdobích života ženy.
Práce autorů je dnes aktuálnější než kdykoliv předtím. Neboť navzdory komplexní medicínské péči se u dětí čím dál víc rozmáhají nemoci a symptomy často nespecifikované povahy.
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí.