Nejprodávanější knihy - leden 2018
historické romány

Mlýn na mumie - 11%
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
historické romány
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
239 Kč
Jméno růže - 6%
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

historické romány
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
478 Kč
Foucaultovo kyvadlo - 6%
(4x)

Obsáhlý román, jehož deset oddílů nese názvy kabalistických sefir, je napínavým příběhem odhalování rozsáhlého spiknutí, osnovaného po dvě tisíciletí nejrůznějšími tajnými společnostmi.

historické romány

Foucaultovo kyvadlo

585 Kč
550 Kč
Předveďte mrtvé - 11%
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
historické romány

Předveďte mrtvé

358 Kč
318 Kč
Wolf Hall - 6%
(8x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.
historické romány

Wolf Hall

423 Kč
398 Kč
Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže - 11%
Kdo by se odvážil vydávat se za soudce Ti? Zkušeným zlodějům vpřestrojení za soudce a jeho pomocníka se podaří oklamat a okrást bohaté obchodníky s nefritem. Soudcova kariéra tak visí na vlásku a hrozí mu vyhnání do hor mezi nevzdělané pastevce.
historické romány
Ukázky

Případy soudce Ti. Číňan nikdy nelže

234 Kč
208 Kč
Vlk a dýka - 11%
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
310 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
historické romány

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Rus krví umytá - 11%

Kniha o hrůzách první světové války, Říjnové revoluci, občanské války, vzniku sovětské Rusi, zhroucení starého a "zrodu nového světa"... Kniha o Rusi, syrové, drsné, složité, krví umyté.

historické romány

Rus krví umytá

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>