Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2018
beletrie

Pohádky plné pohody - 11%
Spisovatelka pohádek a příběhů pro děti má dar obléknou klasické pohádky do moderního hávu, přiblížit je současnému čtenáři, diváku, či posluchači.
beletrie

Pohádky plné pohody

116 Kč
103 Kč
Prokletý ostrov - 69%
(1x)
Na "prokletém" ostrově Shutter je umístěna klinika pro nebezpečné, psychicky narušené zločince. Jednoho dne zmizí z tohoto ústavu několikanásobná vražedkyně a její útěk přijedou vyšetřovat dva úředníci federálního soudu.
beletrie

Prokletý ostrov

319 Kč
99 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

beletrie

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Úsměvy smutných mužů - 11%
(5x)

“Co můžete jednou najít na dně jedné jediné skleničky? Černého draka a pozvánku na pionýrský tábor zvaný protialkoholní léčebna, kde není nouze o drsné, ale i úsměvné příběhy …

beletrie

Úsměvy smutných mužů

269 Kč
239 Kč
Osudy - 11%
Rozhlasové vzpomínky herce, zpěváka, textaře, spisovatele a zakladatele divadla Semafor.
beletrie

Osudy

206 Kč
183 Kč
Babička drsňačka - 11%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
beletrie

Babička drsňačka

269 Kč
239 Kč
Norské dřevo - 11%
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.
beletrie

Norské dřevo

269 Kč
239 Kč
Hluboký spánek - 6%

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

beletrie

Hluboký spánek

339 Kč
319 Kč
Pipi Dlouhá punčocha - 11%
Pipi má nevšední jméno, chování i vzezření a navíc bydlí sama bez rodičů v domku na okraji města. Přijměte spolu s jejími kamarády Anitou a Tomíkem pozvání k mnohým dobrodružstvím... Učinkují: Barbora Hrzánová, Kryštof Hádek, Rozita Erbanová a další...
beletrie

Pipi Dlouhá punčocha

224 Kč
199 Kč
Kroky vraha - 11%
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
beletrie
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>