Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2018

Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
Počátek
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.

Počátek

359 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.

Boss Babiš

269 Kč
Thovt symfonie stvoření

Tato intenzivní Thovtova frekvenční meditace umožňuje pocítit, že MY, Prvotní zdroj, vesmír a Země jsme JEDNÍM. Pomůže reaktivovat světelné tělo a srdeční centrum, naši křišťálovou čakru – a naladí ji na frekvenci nové éry lidstva.

Thovt symfonie stvoření

315 Kč
Thovt: pratón-frekvence duše

Thovtovy meditace k transformaci frekvence jsou novým a jedinečným nástrojem vnímání a změny tělesných vibrací. Tento nástroj nosí každý v sobě. Jeho dokonalé využití vede k mistrovství nad hmotou.

Thovt: pratón-frekvence duše

405 Kč
Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka
(2x)
Pátý díl začíná klíčovým zlomem v zápase mezi katolíky, kteří se snaží o návrat ke starým pořádkům, a kališníky, vedenými mladým Jiřím z Poděbrad, který obsadí Prahu. Doba klidu končí a rozhoří se domácí válka.

Husitská epopej V. - Za časů Ladislava Pohrobka

359 Kč
Sál smrti
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.

Sál smrti

305 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>