Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2018

3x Hurvínkovy příhody
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
AHA! rodičovství
(2x)
Většina knih na téma rodičovství se zaměřuje na změnu chování u dětí. Audiokniha, kterou držíte v rukou, začíná u nás - tedy u rodičů. Pomůže nám lépe porozumět vlastním emocím.

AHA! rodičovství

242 Kč
Havel - 18%
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.

Havel

411 Kč
335 Kč
Kouzlení vše nezmění
Poslechněte si příběh holčičky Anežky, která objevila svůj svět na staré půdě a chvíli váhala, jestli se má stát vílou.

Kouzlení vše nezmění

203 Kč
Mých tisíc životů
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

Mých tisíc životů

314 Kč
Pátá žena
(1x)

Nemilosrdný masakr nebo spravedlnost nastolená rukou mstitele? Při brutálním nočním útoku přijdou v Alžírsku o život čtyři jeptišky a jedna cestovatelka. Nevysvětlitelná tragédie má o rok později krvavé pokračování ve Švédsku.

Pátá žena

314 Kč
Pohádky k neuvěření
Originální pohádky postavené na poetické grotesce, nonsensu a nezvyklých kontrastech starého a nového.

Pohádky k neuvěření

179 Kč
Pohádky plné pohody
Spisovatelka pohádek a příběhů pro děti má dar obléknou klasické pohádky do moderního hávu, přiblížit je současnému čtenáři, diváku, či posluchači.

Pohádky plné pohody

116 Kč
Prokletý ostrov
(1x)
Na "prokletém" ostrově Shutter je umístěna klinika pro nebezpečné, psychicky narušené zločince. Jednoho dne zmizí z tohoto ústavu několikanásobná vražedkyně a její útěk přijedou vyšetřovat dva úředníci federálního soudu.

Prokletý ostrov

359 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>