Nejprodávanější hudba - leden 2018

Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.

Konečně

354 Kč
Pozdraveno budiž světlo
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudebním výsluní, skupina Slza, vydala své druhé album s názvem Holomráz, které avizuje stejnojmenný aktuální hit.

Holomráz

269 Kč
8 hlav šílenství
Vladivojna La Chia propojuje světy mainstreamu i undergroundu v novém soundtracku k filmu 8 hlav šílenství!

8 hlav šílenství

296 Kč
Revival
Album legendárního rappera Eminema.

Revival

305 Kč
Songs Of Experience
Legendární U2 vydávají album Songs of Experience! Jedna z nejpopulárnějších rockových kapel světa U2 vydává dlouho očekávané čtrnácté album Songs of Experience, které je pokračováním předchozí desky Songs of Innocence.

Songs Of Experience

359 Kč
Vánoční a noční sny
Vánoční album Svěráka a Uhlíře 2000/2017 Vánoční a noční sny.

Vánoční a noční sny

143 Kč
Saxophone In Classics
Legendární kameraman, držitel Českého lva za celoživotní mistrovství, dlouholetý spolupracovník režiséra Jiřího Menzela. Jaromír Šofr je podepsán pod skvosty české kinematografie. Dlouhá léta se ovšem věnuje i hře na alt-saxofon.

Saxophone In Classics

179 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Motorlet
Pražská skupina OZW (Onkel Zbyndas Winterrock) proslula neutuchajícím černým humorem v textech, rozličnými maskami, které používala od prvního vystoupení v roce 1980, a zvukem, který by se dal nejvýstižněji nazvat rachotem.

Motorlet

224 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>