Nejprodávanější hudba - leden 2018

Symphonic Album
Symphonic Tour a Symphonic Album – tak příznačně se jmenuje podzimní turné Mira Žbirky a jeho zbrusu nové CD, které nahrál se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana v Bratislavě.

Symphonic Album

296 Kč
Týnom tánom
Album Týnom tánom tvoří parafráze českých, moravských a slovenských lidových písní v úpravách pro desetičlenný orchestr, vedený Karlem Velebným a Jaromírem Hniličkou.

Týnom tánom

224 Kč
Uniori
Něco, co znáte, aniž byste slyšeli. Zabalená zkušenost lidstva. Nová, povědomá, brněnská kapela složena takžka jako All Stars Band muzikantů jinak Sledě živé sledě, Mucha, Midi lidi, Budoár staré dámy.

Uniori

224 Kč
V rozpitých barvách
Na autorském albu Jaroslava Hutky najde posluchač dvanáct písní – obrazů zachycujících zpěvákův pohled na svět v několika posledních letech.

V rozpitých barvách

261 Kč
Back to the Trees
Pražská indie-folková skupina Republic of Two vydává čtvrtou studiovou desku Back to the Trees. Zpátky ke kořenům, ke vzorům, jako byli Beatles, U2 nebo The Smiths, návrat k přírodě a jednoduchosti na protest proti hluku a závislostem na technických vymoženostech.

Back to the Trees

269 Kč
Hudba života
(1x)
Toto CD se hodí pro práci na sobě jak vaší, tak s ním můžete pracovat s vašimi přáteli a vzájemně se obohacovat. Hudba z tohoto CD vám ukáže pocity vašich přátel, vaše pocity, vaší životní cestu prostřednictvím vašeho životního čísla.

Hudba života

351 Kč
Jazzové nebajky
Album Jazzové nebajky, natočené v červnu 1972, patří k vrcholům diskografie souboru SHQ.

Jazzové nebajky

224 Kč
Soulásky & samolásky
Chytré, ale zároveň chytlavé písničky podpořené skvělými vokály řadí kapelu mezi špičku folk-rockové scény. Jarret se na nahrávce prezentuje nápaditými texty, živým projevem a muzikantskou vytříbeností.

Soulásky & samolásky

269 Kč
Barvy
Kolekce devatenácti písní se stylovým obalem Jakuba Stejskala mapuje další z vybledlých míst brněnské kulturní scény.

Barvy

224 Kč
Extempore 40 let
Komplet CD a DVD přináší záznam koncertu ke 40. výročí prvního rockového Extempore v pražském Paláci Akropolis na podzim 2014.

Extempore 40 let

351 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>